Ontzorgen is wat u ervan merkt

Actuele vacatures

Op deze pagina vind je onze actuele vacatures. Woon jij in het omcirkelde gebied? Lees dan verder of jou vacature erbij staat. Ons werk gebied loopt globaal van Den Helder tot Rotterdam en van Zandvoort tot en met globaal Amsterdam. Zeg maar Noord Holland en Zuid Holland.  

Vakantiewerk

Ga jij dit jaar niet op vakantie of wil je in de zomervakantie bijverdienen? Wij hebben diverse mogelijkheden in ons werk gebied. Bel 0251-441190 voor jou mogelijkheden. Dan kijken wij wat we hebben voor bepaalde tijd.

Purmerend

Woon jij in de buurt van Purmerend? Schoolgaande kinderen bijvoorbeeld of per week  paar uur bijverdienen? Hoe makkelijk kun je dat regelen. Op de van Ijsendijkstraat in Purmerend zoeken wij, voor een autoshowroom, voor vier en een half uur per week, voor het reguliere schoonmaakwerk, een gemotiveerde medewerker m/v. Ook als je scholier bent, kun je hier prima een paar uur per week bijverdienen na schooltijd. Het gaat om vier en een half uur per week.

Zaandam

Woon jij in Zaandam? Ben jij elke middag/ avond beschikbaar en heb je eigen vervoer? Wil jij 's avonds je hoofd leeg maken en kun je zelfstandig werken? Kun jij werken vanaf half zes tot een uur of acht? Is de Zuiddijk niet al te ver ben jou vandaan? Dan is deze vacature iets voor jou. Het gaat om 12 en een half uur per week.

Hoofddorp

Woon jij in Hoofddorp? In de buurt van de Jacobus Ahrendlaan? En ben jij elke avond beschikbaar vanaf half 6? Wil je minstens 10 uur per week werken? Samen met een collega? Of zijn jullie echtpaar en willen jullie samenwerken? In een mooi, nieuw kantoorpand? Dan is deze vacature iets voor jou.

Schiphol

Een dynamische omgeving die spreekt tot de verbeelding. Woon jij in de buurt van Schiphol-centrum, Schiphol-zuidoost, Schiphol-rijk, ben jij beschikbaar 's morgens vroeg vanaf 07:00 of in de avond vanaf 17:00 uur, wil je eventueel af en toe in het weekend ook werken? Vanaf 6 uur per week tot 30 uur per week hebben wij mogelijkheden.

Bel ons direct op 0251-441190 of reageer hier per email. Wij horen graag je motivatie en mogelijkheden. Tot binnenkort?

Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezonde en Veilige werkplek

Er is sprake van een nieuwe realiteit binnen de samenleving en daarmee het bedrijfsleven, sinds de uitbraak van het coronavirus COVID-19, wat vraagt om nieuwe hygiëne oplossingen.

Lees Meer

Reguliere Schoonmaak

Bij bedrijven en organisaties nemen wij veilig en maatschappelijk verantwoord de dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaak ter hand.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: het gevelglas. Niet zo eenvoudig als het lijkt, moeilijk als het de buitenboel betreft. Vooral op hoog niveau bent u aangewezen op specialisten.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Schoonmaakonderhoud blijft bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak.

Lees Meer

Facilitaire Diensten

Het draaiend houden van een gebouw stopt namelijk niet bij schoonmaak. Andere facilitaire zaken komen hier ook bij kijken.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer