Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Afval management

De laatste fase in het schoonmaakproces: afval afvoer.

Vesto biedt een totaalpakket aan facilitaire diensten. Daarom behoort ook de laatste fase van het schoonmaakproces tot ons dienstenpakket: afval management.

Door deze dienst bij Vesto onder te brengen heeft u als opdrachtgever de zekerheid dat uw restafval, papier en karton op de juiste tijd en plaats wordt opgehaald. Veelal leidt het afvalmanagement via Vesto bovendien tot een aanzienlijke kostenbesparing én u heeft het voordeel van slechts één aanspreekpunt.

Heeft u vertrouwelijke kantoordocumenten die verantwoord moeten worden afgevoerd? Ook dit kunt u via Vesto laten organiseren.

Is er een verhuizing cq. nieuwbouw aan de orde en is het nog niet geregeld of bent u gewoon benieuwd wat de kosten zijn van afval transport via Vesto? Al jaren werken wij samen met een afval transporteur met een uitstekende regionale dekking. Uw voordeel: één aanspreekpunt op vele facilitaire gebieden en één factuur.

klik hier om terug te gaan naar bedrijfsdiensten

klik hier voor onze pagina dienstverlening

klik hier voor onze contact pagina

Bel direct 023-5420041

Mail direct info@vesto.nl


Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190