Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Afval management

Als organisatie moet u vaak zelf een goede oplossing voor uw bedrijfsafval te vinden. Vesto kijkt samen met Wastenet, specialist op afval gebied, naar de meest duurzame oplossing, bijvoorbeeld of het mogelijk is energie terug te winnen tijdens het afval proces. Vesto regelt vervolgens voor u alle afvalzaken en voeren elke afvalsoort via Wastenet voor u af. Van restafval en bouwafval tot chemisch afval en vertrouwd papier. Advies nodig bij het scheiden van afval? Graag kijkt Vesto samen met u naar de best passende oplossing.

Vesto biedt een totaalpakket aan facilitaire diensten. Daarom behoort ook deze laatste fase van het schoonmaakproces tot ons dienstenpakket: het afval management.

Door deze dienst bij Vesto onder te brengen heeft u als opdrachtgever de zekerheid dat uw restafval, papier en karton op de juiste tijd en plaats wordt opgehaald. Volgens vaste planning. Veelal leidt het afvalmanagement via Vesto bovendien tot een aanzienlijke kostenbesparing én u heeft het voordeel van slechts één aanspreekpunt.

Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezond, veilig, helder en frisse verblijfsomgeving

De essentie van hygiëne is realiteit. Schoonmaak uitbesteden is niet langer een luxe artikel, maar noodzakelijk in veel gevallen voor continuïteit van de bedrijfsvoering van uw organisatie.

Lees Meer

Regulier schoonmaakonderhoud

Vesto biedt een facilitair dienstenpakket en bedrijfsdiensten, wat meer omvat dan alleen het reguliere schoonmaakonderhoud van uw bedrijf, (zorg)praktijk, VVE, winkel of kantoorgebouw.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: de gevel en de entree. Daarnaast hebben weersinvloeden uitwerking op kozijnen en het glas. U kunt het met een gerust hart overlaten aan de gediplomeerde specialisten als de glazenwassers en gevelreinigers van Vesto.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Regelmatig specialistisch onderhoud zorgt voor langere levensduur afwerkmaterialen en betere hygiënische omstandigheden. Het reguliere schoonmaakonderhoud wordt eenvoudiger en verbeterd de uitstraling van uw object. Schoonmaakonderhoud bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak handelingen.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer