Direct een offerte: 023 - 542 00 41

Certificaat Stichting Normering ArbeidSinds januari 2013 is het Keurmerk OSB verplicht voor bedrijven die lid zijn van de O.S.B., branchevereniging voor schoonmaakbedrijven. Per ingangsdatum is Vesto in het bezit van het OSB-Keurmerk. Vesto was het eerste schoonmaakbedrijf in Haarlem en omgeving wat per 1 januari 2013 direct voldeed aan de normen en eisen die worden gesteld aan dit keurmerk.

Het OSB keurmerk gaat vooral over het beperken van risico's voor opdrachtgevers bij het samenwerken met schoonmaakbedrijven.

Onderdeel van het Keurmerk OSB is NEN 4400-1. Dit is een nationale norm, bedoeld om opdrachtgevers te beschermen tegen sancties van overheidsinstanties als de Belastingdienst of Arbeidsinspectie. De norm stelt eisten aan o.a. de afdracht van sociale premies en medewerkers die gerechtigd zijn in Nederland te werken.

Aanvullend wordt gelet op specifieke punten als kwaliteitswaarborging van werkzaamheden, adequate verzekeringen en het naleven van de CAO. Jaarlijks worden leden meermaals gecontroleerd.

Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2, Dé Norm van de Stichting Normering Arbeid.

Verklaring_registratie_S.N.A..pdf LET OP: indien u deze pdf opent en vervolgens weg klikt, verlaat u onze site. Klik op de terug button om terug te keren naar onze site.

klik hier om terug te gaan naar organisatie

Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 023-5420041.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 023-5420041