Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Dagelijks schoonmaakonderhoud


Dagelijks schoonmaakonderhoud

Schoonmaken is organiseren. Organiseren met behulp van een systeem dat uitgaat van een consequent doorgevoerde scheiding tussen dagelijks en periodiek onderhoud.

Het dagelijks schoonmaakonderhoud wordt uitgevoerd door goed opgeleide medewerkers. Voordat deze op de werkvloer aan de slag gaan, zijn zij vertrouwd gemaakt met het kleurensysteem voor ondermeer interieuronderhoud, sanitaire eenheden, keukens en vloeren, waardoor de werkmaterialen goed uit elkaar gehouden worden.

Voor u als opdrachtgever houdt dagelijks schoonmaakonderhoud in het verzekerd zijn van een frisse en representatieve entree, een verzorgde kantooromgeving, schone en aangevulde sanitaire eenheden. Dit alles volgens een constant kwaliteitsniveau.

Op regelmatige basis wordt het schoonmaakprogramma met de uitvoerende medewerkers en objectleiding doorgenomen, om de afgesproken schoonmaakkwaliteit met u als opdrachtgever te kunnen blijven garanderen. Het uitgangspunt is het schoonmaakkwaliteits meetsysteem V.S.R.

Het werkprogramma is eenvoudig van opzet, waardoor de communicatie tussen objectleiding en uitvoering gemakkelijk verloopt, voor een ieder te begrijpen en goed te controleren.

  • klik hier om terug te gaan naar schoonmaakonderhoud
  • klik hier voor onze pagina dienstverlening
  • klik hier om te gaan naar overige bedrijfsdienstenbedrijfsdiensten
  • klik hier voor onze contact pagina
  • Bel direct 023-5420041
  • Mail direct info@vesto.nl
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190