Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Schoonmaak onderhoud

Veilig, vakkundig en maatschappelijk verantwoord.

Bij bedrijven en organisaties nemen wij veilig en maatschappelijk verantwoord de dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaak ter hand.

Dagelijks schoonmaakonderhoud

Schoonmaken is organiseren. Organiseren met behulp van een systeem dat uitgaat van een consequent doorgevoerde scheiding tussen dagelijks en periodiek onderhoud.

Dagelijks schoonmaakonderhoudMeer over dagelijks schoonmaakonderhoud

Periodiek schoonmaakonderhoud

Voor het periodiek en specialistisch onderhoud beschikt Vesto over mobiele teams van speciaal opgeleide vakmensen. Zij beschikken over alle benodigde materialen, machines en middelen en zijn opgeleid in het gebruik daarvan.

Meer over periodiek schoonmaakonderhoud


Door de flexibiliteit van deze mensen, kunnen zij naast periodieke werkzaamheden ook extra werkzaamheden snel en deskundig uitvoeren, zoals bij bezoek van gasten aan uw kantoorgebouw, waarbij een tussentijdse schoonmaak van de entree of toiletten gewenst is.

Specialistische diensten

Onderhoud is behoud, eerste indrukken tellen dubbel. Onder andere versleten linoleum of vervuild tapijt is onwenselijk. Om gebouwen in top conditie te houden en investeringen in afwerk materialen van gebouwen (bijvoorbeeld tapijt of linoleum) uit te kunnen stellen, is specialistisch onderhoud daarom nodig.

Specialistische diensten Meer over specialistische diensten

Calamiteitendienst

Een pot koffie over de tapijtvloer, bekladde ramen of lekkage. Een ongeluk meldt zich nooit vooraf. In ieder geval: Vesto staat voor u klaar!

Calamiteitendienst Meer over onze calamiteitendienst

Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190