Een breed aanbod aan schoonmaakdiensten

Specialistische Reiniging

Onderhoud is behoud van afwerk materialen. Het is een bekend gezegde. Tijdig onderhoud betekend dat een grote investering in bijvoorbeeld tapijt of linoleum, lang kan worden uitgesteld.  

Dagelijks werken onze ervaren vloeren experts aan vloeren onderhoud. Hierdoor wordt niet alleen de uitstraling van uw gebouw gewaarborgd, door het tijdig en regelmatig schoon laten maken van tapijt vloeren, verbeterd de luchtkwaliteit en verminderen ademhalingsklachten, zoals astma, bij medewerkers die hier gevoelig voor zijn.

Ook het regelmatig laten reinigen van linoleum heeft meerdere voordelen. Het dagelijks schoonmaakonderhoud wordt eenvoudiger, omdat vuil minder snel hecht. Wordt het onderhoud aan linoleum goed bijgehouden, dan kan met bijvoorbeeld een spray reiniging een grote reinigingsbeurt waarbij nieuwe bescherm lagen worden aangebracht, worden uitgesteld.

Ontzorgen is wat u ervan merkt

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezond, veilig, helder en frisse verblijfsomgeving

De essentie van hygiëne is realiteit. Schoonmaak uitbesteden is niet langer een luxe artikel, maar noodzakelijk in veel gevallen voor continuïteit van de bedrijfsvoering van uw organisatie.

Lees Meer

Regulier schoonmaakonderhoud

Vesto biedt een facilitair dienstenpakket en bedrijfsdiensten, wat meer omvat dan alleen het reguliere schoonmaakonderhoud van uw bedrijf, (zorg)praktijk, VVE, winkel of kantoorgebouw.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: de gevel en de entree. Daarnaast hebben weersinvloeden uitwerking op kozijnen en het glas. U kunt het met een gerust hart overlaten aan de gediplomeerde specialisten als de glazenwassers en gevelreinigers van Vesto.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Regelmatig specialistisch onderhoud zorgt voor langere levensduur afwerkmaterialen en betere hygiënische omstandigheden. Het reguliere schoonmaakonderhoud wordt eenvoudiger en verbeterd de uitstraling van uw object. Schoonmaakonderhoud bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak handelingen.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer