Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Het belang van schoonmaak kwaliteit

 

Schoonmaak zorgt voor een werkbare omgeving, werkplezier en een representatieve omgeving. Het klinkt logisch, het lijkt een luxe. Juiste en frequente schoonmaak is echter noodzaak, waarbij de nut van schoonmaak verder gaat als wat men op het eerste gezicht ziet. Uiteindelijk kan onjuiste schoonmaak tot hoge kosten voor een organisatie leiden en meer.

De schoonmaak zelf doen of uitbesteden aan een professionele dienstverlener is een afweging die wordt gemaakt, als schoonmaak aan de orde is. Onder andere budget, een beschikbare dienstverlener met voldoende personeel, zelf iemand in dienst hebben met tijd over, eigen bedrijfsregels, beschikbare werktijden, de kwaliteit, het zijn zomaar een aantal overwegingen.

De hoofd overweging, op dit moment ook zeer actueel, moet uiteindelijk hygiëne zijn. Een onderwerp, wat hoort tot de dagelijkse bedrijfsvoering van Vesto, onderdeel van ons plan van aanpak. 

Werkprogramma's, frequenties, opleidingen, inkoop van juiste materialen en middelen, het selecteren en begeleiden van onze medewerkers, schoonmaak oplossingen, weten wat er speelt, zorgen voor de continuïteit van de bedrijfsprocessen bij de opdrachtgevers van Vesto. Dat is al meer dan 30 jaar onze dagelijkse business.

Wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen hoe wij de schoonmaak voor uw huisvesting zouden organiseren? Wij  delen graag onze passie over schoonmaak, het belang en het zo efficiënt mogelijk organiseren ervan.

Wij staan u graag telefonisch te woord en zijn tijdens kantoor uren bereikbaar op 0251-441160. Vraagt u liever online informatie aan? Dat kan direct hiernaast. Wij beantwoorden graag uw vragen en verzorgen een passend voorstel.  

Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190