Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Lunch verzorging

Als het gaat om het verzorgen van de lunch waarbij gastvrijheid en beleving hoog in het vaandel staat, is Vesto u eveneens uitstekend van dienst. Een goed opgeleide gastheer/gastvrouw die de middaglunch geheel verzorgd, bestellingen bijhoudt en de vaat verzorgt, eventueel koffie en thee rondes loopt, zorgt dat alle sanitaire benodigdheden gevuld blijven bij bijvoorbeeld bijeenkomsten met veel bezoekers. En ondertussen op zoek gaat naar directe verstoringen in het gebouw.

Gebouwbezoekers en medewerkers worden dagelijks verzorgd. Meerdere opdrachtgevers van Vesto maken dagelijks van deze aanvullende diensten gebruik, verzorgd door onze enthousiaste, gastvrije hospitality medewerkers. Vesto denkt graag met u mee. Vanaf het plaatsen van bestellingen bij leveranciers, het verzorgen van een eenvoudige of uitgebreide lunch, inruimen van vergaderruimtes tot het opruimen van de lunch en het rondbrengen van koffie en thee, graag presenteren wij u onze aanpak, altijd op maat, aansluitend op uw bedrijfscultuur.

Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezond, veilig, helder en frisse verblijfsomgeving

De essentie van hygiëne is realiteit. Schoonmaak uitbesteden is niet langer een luxe artikel, maar noodzakelijk in veel gevallen voor continuïteit van de bedrijfsvoering van uw organisatie.

Lees Meer

Regulier schoonmaakonderhoud

Vesto biedt een facilitair dienstenpakket en bedrijfsdiensten, wat meer omvat dan alleen het reguliere schoonmaakonderhoud van uw bedrijf, (zorg)praktijk, VVE, winkel of kantoorgebouw.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: de gevel en de entree. Daarnaast hebben weersinvloeden uitwerking op kozijnen en het glas. U kunt het met een gerust hart overlaten aan de gediplomeerde specialisten als de glazenwassers en gevelreinigers van Vesto.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Regelmatig specialistisch onderhoud zorgt voor langere levensduur afwerkmaterialen en betere hygiënische omstandigheden. Het reguliere schoonmaakonderhoud wordt eenvoudiger en verbeterd de uitstraling van uw object. Schoonmaakonderhoud bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak handelingen.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer