Ontzorgen is wat u ervan merkt

MKB

Als zelfstandige organisatie weten wij als geen ander dat de dagen van MKB bedrijven gevuld zijn met ondernemen en actief bezig willen zijn met opdrachtgevers, elke dag opnieuw. Maximale betrokkenheid en hard werken.

Vesto helpt u als MKB-organisatie met voordelige schoonmaakdiensten. Binnen onze regio zitten wij altijd in de buurt met geschoolde- en ervaren medewerkers. Met onze MKB-mentaliteit zorgen wij voor een voordelige en kwalitatief uitstekende schoonmaakoplossing. Samen met u als MKB ondernemer stellen wij een passende aanpak voor de schoonmaak van uw bedrijfsruimte.

Veelal kunnen wij dat combineren met andere MKB opdrachtgevers in de directe omgeving, waar u profijt van kunt hebben. Ook voor slechts een paar uur per week staat Vesto voor u klaar.

Vul ons contact formulier aan de rechter zijde in voor vrijblijvende informatie of kennismaking.

Om terug te gaan naar startpagina, klik hier

Om te gaan naar onze pagina over onze totale dienstverlening, klik hier


Ontzorgen is wat u ervan merkt

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Veilig & Gezond

Er is sprake van een nieuwe realiteit binnen de samenleving en daarmee het bedrijfsleven, sinds de uitbraak van het coronavirus COVID-19, wat vraagt om nieuwe hygiƫne oplossingen.

Lees Meer

Reguliere Schoonmaak

Bij bedrijven en organisaties nemen wij veilig en maatschappelijk verantwoord de dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaak ter hand.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: het gevelglas. Niet zo eenvoudig als het lijkt, moeilijk als het de buitenboel betreft. Vooral op hoog niveau bent u aangewezen op specialisten.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Schoonmaakonderhoud blijft bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak.

Lees Meer

Facilitaire Diensten

Het draaiend houden van een gebouw stopt namelijk niet bij schoonmaak. Andere facilitaire zaken komen hier ook bij kijken.

Lees Meer