Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Onderhoud koffie apparaten

Het schoonmaken, bijvullen en doorspoelen van koffie apparaten, essentieel als het gaat om hygiëne en de smaak van de koffie. Echter komt het vaak ongelegen om dit tussen de bedrijven door te doen. De specialisten van Vesto weten hoe zij dit moeten doen en nemen dit specialistisch onderhoud in de planning op, waardoor continuïteit en bedrijfszekerheid van de machine gegarandeerd is.  

Onze medewerkers zijn thuis in het schoonhouden en bijvullen van vele apparaten die in gebruik zijn. Zij kennen de apparaten met gebruiksaanwijzingen en voeren het schoonmaken daarvan uit, op een tijdstip dat het u uitkomt, een vast moment, elke keer opnieuw.

Daarnaast kan Vesto ook de voorraad en bestellingen bijhouden. Zo zijn opdrachtgevers van Vesto nog meer ontzorgt en kan de dag goed beginnen!

Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezond, veilig, helder en frisse verblijfsomgeving

De essentie van hygiëne is realiteit. Schoonmaak uitbesteden is niet langer een luxe artikel, maar noodzakelijk in veel gevallen voor continuïteit van de bedrijfsvoering van uw organisatie.

Lees Meer

Regulier schoonmaakonderhoud

Vesto biedt een facilitair dienstenpakket en bedrijfsdiensten, wat meer omvat dan alleen het reguliere schoonmaakonderhoud van uw bedrijf, (zorg)praktijk, VVE, winkel of kantoorgebouw.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: de gevel en de entree. Daarnaast hebben weersinvloeden uitwerking op kozijnen en het glas. U kunt het met een gerust hart overlaten aan de gediplomeerde specialisten als de glazenwassers en gevelreinigers van Vesto.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Regelmatig specialistisch onderhoud zorgt voor langere levensduur afwerkmaterialen en betere hygiënische omstandigheden. Het reguliere schoonmaakonderhoud wordt eenvoudiger en verbeterd de uitstraling van uw object. Schoonmaakonderhoud bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak handelingen.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer