Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Ons team

Stefan de Loos, eigenaar

srdeloos@vesto.nl

"Schoonmaakwerk is mensenwerk, door mensen en voor mensen. Je ziet meteen resultaat, schoonmaak is zeer concreet. Het elke dag bezig zijn met onze objecten met onze mensen, oplossingen creëren. Sommige medewerkers heb ik vroeger zelf nog mee op de werkvloer gestaan. Hoe mooi is dat. Daar draait het wat mij betreft om, vanaf de eerste dag dat ik in de schoonmaak zit."

Thom van Mourik, rayonleider

tvanmourik@vesto.nl

"Oorspronkelijk kom ik niet uit de schoonmaak, maar ik heb mijn hele werkzame bestaan al met uitvoerend personeel gewerkt. Dat is wat mij ook aan de schoonmaak aantrekt, met mensen omgaan. En samen iets moois creëren. Ik leer elke dag bij wat vakkennis betreft. Het begeleiden van het werk, het plannen van de bezetting, de juiste man of vrouw op de juiste plek bij de opdrachtgever, dat houdt mij dagelijks bezig.  Elke dag is anders, gevarieerd met leuke uitdagingen. Het is mooi om met oplossingen voor de opdrachtgever te komen. Als team, samen met onze medewerkers, het kantoor en de directie, ben ik verantwoordelijk voor het uitvoeren van de opdrachten. Als de opdrachtgever tevreden is en de gemaakte afspraken worden ingevuld, is mijn missie geslaagd, met minder neem ik geen genoegen".

Sandra de Loos-Bakker, Personeelszaken

spgdeloos@vesto.nl

“Vroeger heb ik een schoonheidssalon gehad. Het omgaan met mensen en de persoonlijke contacten, is mij altijd goed bevallen. Dat maakt deze functie ook zo leuk en interessant, de mensen, hun motivatie, hun persoonlijke verhaal. We helpen ze graag, met bijvoorbeeld het vakdiploma van de RAS, taal cursus, rijbewijs, enzovoort. Het is mooi onze mensen te kunnen voorzien van een baan, waardoor zij ook iets voor zichzelf kunnen opbouwen.” 

Miriam van der Heide, commerciële binnendienst 

info@vesto.nl

"Binnen Vesto ben ik verantwoordelijk voor de commerciële binnendienst. Eigenlijk ben ik een spin in het web bij Vesto. Er kan op een dag veel gebeuren, dat weet ik nooit 's morgens. Dat maakt mijn functie zo variërend. Ik ben begonnen als acquisitie medewerkster. Nadat er opdrachten bij kwamen, merkten wij dat het invullen van de opdracht veel werk met zich mee bracht. Het beheren van de opdrachten willen wij zo goed mogelijk doen. Daardoor ben ik doorgegroeid naar de commerciële binnendienst. Ik spreek de klanten van het begin nog steeds. Dat maakt het werk zo leuk, je bouwt een band op met de contact persoon vanaf dag 1". 

 

Onze schoonmaak toppers zorgen dagelijks voor schone panden, gevulde sanitaire automaten en bijvoorbeeld onderhouden koffie machines. "De veelzijdigheid van ons vak, het resultaat gerichte, de vaste collega's, dat is wat ons werk zo mooi maakt".

Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190