Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Betrokken, betrouwbaar, breed en bescheiden

Stefan de Loos, directeur-eigenaar Vesto

Veel bedrijven bieden uniforme schoonmaakdiensten aan. Maar wij zij benieuwd waar u nou écht naar op zoek bent als opdrachtgever als het gaat om de schoonmaak te laten verzorgen van uw gebouw of project. Vaak is dit namelijk meer dan alleen schoonmaak. Denk aan uitstraling en beleving. En dan bent u bij Vesto aan het juiste adres!

Vesto verdiept zich in uw specifieke en unieke situatie, die anders kan zijn dan bij andere bedrijven. Daarnaast komt u vanaf het moment van kennismaken tot het door Vesto laten uitvoeren van de afgesproken diensten, steeds dezelfde mensen tegen. Daar begint het mee: stabiliteit, vertrouwde contacten, altijd bereikbaar, altijd inzetbaar, altijd een oplossing. Wat is er prettiger te weten, dat u altijd gehoord en geholpen wordt en vooral serieus genomen.

Het draait inmiddels al lang niet meer om de schoonmaker die met de stofzuiger de papiersnippers en het ingelopen vuil weg zuigt of met de werkdoek die vlekken van de tafel haalt. Dat bieden uniforme schoonmaakbedrijven aan. Maar Vesto gaat verder.

direct naar onze bedrijfsdiensten

Veel interessanter is het namelijk te weten waarmee en hoe Vesto een bijdrage kan leveren aan uw bedrijfsvoering en succes. Wij houden ons dagelijks bezig met permanente aandacht, professionaliseren, innovatie, bezig zijn met de opdracht,  kwaliteitscontroles, zorgen voor vaste contactpersonen die bereikbaar zijn met gevoel voor verantwoordelijkheid, zomaar een aantal voor ons dagelijkse agenda punten. Wat is er prettiger om te realiseren dat u daar allemaal bij Vesto van kunt profiteren?

De reden dat u zich oriënteert heeft wellicht de achterliggende gedachte, dat u overweegt alles wat met de schoonmaak te maken heeft anders aan te willen gaan pakken. Waarom zou u zich niet eens voor willen laten lichten over onze aanpak als het gaat om het uitbesteden van de schoonmaak en aanverwante diensten? Een gesprek kost u niets en wij delen graag onze kennis en visie. En wie weet sluit het wel helemaal aan bij hoe u het altijd al heeft gewild. Vesto, altijd bereikbaar en altijd inzetbaar!

klik hier voor onze contactgegevens

Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190