Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Betrokken, betrouwbaar, breed en bescheiden


Veel bedrijven bieden schoonmaakdiensten aan, daar zijn wij echt niet de enige in. Maar wij zij benieuwd waar u nou écht naar op zoek bent als opdrachtgever als het gaat om het verzorgen van uw gebouw of project. Vaak is dit namelijk meer dan alleen schoonmaak. En dan bent u bij Vesto aan het juiste adres!

Vesto verdiept zich in uw specifieke en unieke situatie, die anders kan zijn dan bij andere bedrijven. Daarnaast komt u vanaf het moment van kennismaken tot het uitvoeren van de afgesproken diensten, steeds dezelfde mensen tegen. Daar begint het mee: stabiliteit, vertrouwde contacten,altijd bereikbaar, altijd inzetbaar. Wat is er prettiger te weten, dat u altijd gehoord en geholpen wordt en vooral serieus genomen.

Het draait inmiddels al lang niet meer om de schoonmaker die met de stofzuiger de papiersnippers en het ingelopen vuil weg zuigt of met de werkdoek die vlekken van de tafel haalt. Dat bieden veel andere schoonmaakbedrijven ook aan. Vesto gaat verder.

direct naar onze bedrijfsdiensten

Veel interessanter is het namelijk te weten wat de onderwerpen zijn waar Vesto zich daarbovenop dagelijks mee bezig houdt: permanente aandacht, professionaliseren, innovatie, bezig zijn met de opdracht, OSB keurmerk, VSR kwaliteitscontroles, vaste contactpersonen die bereikbaar zijn met gevoel voor verantwoordelijkheid, zomaar een aantal voor ons relevante termen. Wat is er prettiger om te realiseren dat u daar allemaal bij Vesto van kunt profiteren?

De reden dat u zich oriënteert heeft wellicht de achterliggende gedachte, dat u overweegt wat met de schoonmaak te maken heeft anders aan te willen pakken. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, wellicht is de onze waar u naar op zoek bent. Waarom zou u zich niet eens voor willen laten lichten over onze aanpak als het gaat om het verzorgen van uw gebouw? Een gesprek kost u niets en wij delen graag onze kennis en visie. En wie weet sluit het wel helemaal aan bij hoe u het altijd al heeft gewild.
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190