Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Reinigen binnenraam bekleding

Vervuilde binnenraam bekleding zoals gordijnen, vitrage, lamellen en jaloezieën, is alles behalve representatief en zeker niet fris. Vesto is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van binnenraam bekleding. Inclusief het afhalen, merken, eventueel repareren en weer terughangen. Met eigen medewerkers en in eigen beheer. Desgewenst worden deze werkzaamheden binnen, óf buiten kantoor uren uitgevoerd, in elke geval in een overzichtelijk tijdsbestek. Alles door onze eigen medewerkers, die veel ervaring hebben met deze specialistische dienstverlening en de organisatie hiervan.

Het wassen van de binnenraam bekleding, luxaflex of lamellen kan aansluitend of in combinatie met de glasbewassing worden uitgevoerd.

Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezond, veilig, helder en frisse verblijfsomgeving

De essentie van hygiëne is realiteit. Schoonmaak uitbesteden is niet langer een luxe artikel, maar noodzakelijk in veel gevallen voor continuïteit van de bedrijfsvoering van uw organisatie.

Lees Meer

Regulier schoonmaakonderhoud

Vesto biedt een facilitair dienstenpakket en bedrijfsdiensten, wat meer omvat dan alleen het reguliere schoonmaakonderhoud van uw bedrijf, (zorg)praktijk, VVE, winkel of kantoorgebouw.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: de gevel en de entree. Daarnaast hebben weersinvloeden uitwerking op kozijnen en het glas. U kunt het met een gerust hart overlaten aan de gediplomeerde specialisten als de glazenwassers en gevelreinigers van Vesto.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Regelmatig specialistisch onderhoud zorgt voor langere levensduur afwerkmaterialen en betere hygiënische omstandigheden. Het reguliere schoonmaakonderhoud wordt eenvoudiger en verbeterd de uitstraling van uw object. Schoonmaakonderhoud bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak handelingen.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer