Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Belastingdienst en ISZW lanceren checklist schoonmaakbedrijven

checklist schoonmaakbedrijf

De Inspectie SZW en de Belastingdienst lanceren een checklist voor bedrijven die hun schoonmaakwerk uitbesteden. De checklist is opgesteld samen met de RAS en de werkgeversorganisaties OSB en SieV!. De checklist bevat tien checkpunten die opdrachtgevers helpen om hun schoonmaakbedrijf te beoordelen.

Opdrachtgevers zijn medeverantwoordelijk om een schoonmaakbedrijf in te huren dat volgens de wet- en regelgeving werkt. Met de checklist vergroten opdrachtgevers, volgens de initiatiefnemers, de kans dat zij werken met een eerlijk schoonmaakbedrijf.

Lang niet iedereen realiseert het zich maar bedrijven die een schoonmaakbedrijf inhuren zijn er mede voor verantwoordelijk dat het schoonmaakbedrijf volgens de regels werkt.

Vesto is sinds de introductie van het OSB keurmerk in het bezit hiervan (en als onderdeel hiervan de NEN 4400) en onderschrijft het belang van deze checklist.

lees hier het hele artikel uit Clean Totaal

Home pagina


← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190