Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Corona virus, welke maatregelen heeft Vesto genomen?

Het bestrijden van het corona virus en de schoonmaak. per definitie een mensen sector, vereist een serieuze en zorgvuldige aanpak. Vesto treft de volgende maatregelen.

Onze eigen mensen. Zorgen allereerst voor de eigen, persoonlijke hygiëne. Wassen de handen regelmatig, dragen handschoenen, houden afstand, zijn in het bezit van een hygiëne gel, houden nauw contact met de direct leidinggevende. Volgen de instructies van leidinggevende op. Gooien afval op een bewuste en passende manier weg. Volgen de richtlijnen van het RIVM. Dragen vooralsnog geen mondkapje, tenzij de instructies van opdrachtgever anders voorschrijven. Beperken het persoonlijk contact zo veel mogelijk.

Onze materialen en middelen. Wij wisselen regelmatig van werkdoeken, spoelen deze regelmatig en zorgvuldig uit, passen indien nodig de middelen aan, verwisselen de stofzuigerzak regelmatig. 

Werkprogramma's. Als de situatie het toelaat, passen wij de werkprogramma's aan, in overleg met de opdrachtgever. Waarbij de focus meer dan gemiddeld ligt op bijvoorbeeld contactvlakken als deurkrukken, telefoons, bureau bladen, sanitair, wisselen afvalzakken.

Specialisatie bestrijden corona. Krijgen wij te maken met een besmette locatie, worden specialisten ingezet en een passend plan van aanpak, ten einde "contactvlakken te reinigen en desinfecteren".

Denktank aanpak corona. Om zo goed mogelijk op de ontwikkelingen in te spelen, is er binnen Vesto een denktank samengesteld om de situatie, die mogelijk veranderd, het hoofd te bieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Het zijn plotseling andere tijden, waarbij wij ons onze rol als schoonmaak leverancier, heel goed beseffen. Graag helpen wij onze opdrachtgevers en bedrijven die graag geholpen willen worden met de schoonmaak, een plan van aanpak, het leveren van supplies en het beantwoorden vsan vragen over de schoonmaak. Bel vrijblijvend 0251-441190
← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190