Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Coronavirus en het schoonmaakbedrijf

Zoals inmiddels meer dan bekend, heeft het coronavirus ons land bereikt en ook de randstad. Meerdere mensen zijn besmet. Een ontwikkeling die mogelijk nog even duurt en gevolgen zal hebben voor gebouwen en bedrijven. Wat kan de schoonmaak eraan bijdragen?

Virussen worden overgedragen door ofwel lichamelijk contact of via kruis besmetting ofwel de lucht, druppels, inademing, vastpakken besmette delen in een gebouw.

De kerntaak van schoonmaakbedrijven is bijdragen aan en de zorg voor hygiënische omstandigheden in omgevingen waar gewerkt of geleefd wordt. Vanzelfsprekend kunnen wij als Vesto een extra bijdrage leveren en toegevoegde waarde, in een situatie zoals nu ontstaat.

Hoe kunnen wij uw organisatie eventueel helpen?

Bedrijven zijn bezorgd, terecht. Maar er is iets mee te doen. Er zijn mogelijkheden om maatregelen te nemen. Denk aan desinfectie pompjes, die wij voor onze opdrachtgevers hebben ingekocht. Daarnaast ook hygiënische maatregelen aan contactvlakken, toiletten en de inrichting daarvan.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden en pakketten voor uw situatie, in verband met de schoonmaak. Gaat het om een bedrijf gevestigd tussen globaal Alkmaar, Den Haag en Utrecht? Bel voor een afspraak of vrijblijvend gesprek 0251-441190

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190