Direct een offerte: 023 - 542 00 41

De kracht van een MKB onderneming

Waarom kiezen voor een MKB onderneming, voor het laten uitvoeren van schoonmaakwerk?

De keuze aan schoonmaakbedrijven blijft onverminderd groot. Ooit is de uitspraak gedaan dat met schoonmakend Nederland, ook Belgie en een deel van Frankrijk bediend kunnen worden.

Maar waarom dan kiezen voor een MKB schoonmaakbedrijf?

In de schoonmaak gelden veelal vaste afspraken. Vaste tijden en vaste dagen. Belangrijk is dat te kunnen leveren en daarnaast een vangnet bij uitval. Dit is bij een MKB onderneming vaak geregeld. Een MKB onderneming heeft meerdere medewerkers in dienst, aangestuurd door de directie of door rayonleiding/ objectleiding, afhankelijk van de omvang.

Vaak komt een opdrachtgever ook met andere facilitaire zaken vroeg of laat bij het schoonmaakbedrijf. Glaswassen, sanitaire artikelen, planten verzorgen, het buiten terrein, een toilet dame, afval transport. Overal zijn medewerkers voor nodig, wat het MKB schoonmaakbedrijf prima kan verzorgen.

Vandaag de dag, is het gebruikelijk medewerkers op te leiden voor het schoonmaakwerk. Schoonmaken is immers een vak. Naast dat grote bedrijven dit doen, maken MKB schoonmaakbedrijven ook gebruik van deze opleidingsmogelijkheden. Zodat de medewerkers van het MKB schoonmaakbedrijf dezelfde kennis bezitten als medewerkers bij een groot schoonmaakbedrijf.

Opdrachtgevers willen maatwerk, willen van de zorg af. Hebben aanvullende wensen. Schoonmaak is mensenwerk. Daarom is aandacht belangrijk. Regelmatig iemand over de vloer of problemen laten oplossen. Dát is de kracht van een MKB schoonmaakbedrijf. Niet te groot, bereikbaar, vak idioten, benaderbaar. Passie voor de opdracht.

Door de omvang van een MKB schoonmaakbedrijf zit dat niet in een keurslijf. Er is altijd ruimte voor flexibiliteit. En voor innovatie. Meegaan met de tijd. Geen ellelange overleg structuren maar kort op de bal. Is er iets nodig voor de opdracht, direct schakelen. Bijvoorbeeld met het aanschaffen van machines en materialen of specifieke reinigingsmiddelen. Oplossingen zoeken. Alles in het belang van het uitvoeren van de opdracht en soms meer.

Als Vesto bij u aan tafel zit om over uw gebouw te praten en het onderhoud daarvan, kunnen wij over meer praten dan alleen maar schoonmaak. Onze ervaring is dat opdrachtgevers met zo min mogelijk leveranciers willen werken en zoveel mogelijk 1 aanspreekpunt voor meerdere facilitaire zaken.

Zo kunt u bij ons terecht voor:

vloerenonderhoud, Dagelijkse schoonmaak

sanitaire dienstverlening, Sanitaire benodigdheden

Glasbewassing, Glasbewassing

Afval verwerking, Afval management

Specialistisch werk, Specialistische diensten

Bedrijfsdiensten, Bedrijfsdiensten

Bent u benieuwd wat wij voor ú kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact Contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en binnen 15 minuten heeft u een beeld wat wij voor ú allemaal kunnen betekenen.← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 023-5420041.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 023-5420041