Waar we ons mee bezig houden

De kunst van het met de stroom mee bewegen

De kunst van het met de stroom mee bewegen

Het ligt voor de hand om je bedrijf onder het vergrootglas te leggen en te zoeken naar wat beter kan, in moeilijke tijden. Maar eigenlijk is het nog interessanter om te kijken wat de factoren zijn die zorgen dat het juist wel lekker loopt, als het lekker loopt.

Want we bevinden ons met Vesto in een fase van ontwikkeling waarbij het nu inderdaad prettig loopt. Er is geen paniek omdat er omzet gedraaid moet worden en ook geen paniek omdat we nieuwe opdrachten hebben die eigenlijk niet passen bij onze capaciteit en doelstellingen. We zijn juist goed in balans. Het voelt alsof we lenig met de stroom mee kunnen bewegen op die woelige rivier. We zwemmen er niet tegenin, de verkeerde kant op, we zwemmen ook niet extra hard vooruit waardoor we overzicht verliezen. We stromen juist mee, zien obstakels en mogelijkheden op tijd aankomen en kunnen op tijd bijsturen, vertragen of een beetje versnellen, en de juiste kansen pakken. Deze prettige fase brengt echter twee risico’s met zich mee: je kunt achterover gaan leunen waardoor groei stagneert of je gaat juist té enthousiast té hard rennen waardoor er wildgroei ontstaat.

Goed om de boel eens onder een vergrootglas te leggen dus. Waardoor blijft ons vaartuig in balans? Op de eerste plaats hebben we nu de juiste mensen op de juiste plek -een groot goed- en blijven we actief met elkaar in gesprek. Dat geeft een energie die groei mogelijk maakt. Aan ambitie dan ook geen gebrek, maar we weten ook dat het risico op wildgroei nabij is.

Op de tweede plaats hebben we een klantenbestand dat steeds beter bij onze ambitie, passie en doelstelling past. Een enkele keer durven we ook afscheid te nemen, waardoor er weer ruimte ontstaat voor nieuwe klanten die ons hart sneller doen kloppen.

Onze boot op die rivier wordt steeds wat groter, maar we blijven samen bewust van onze route en onze balans, zodat iedereen ook aan boord blijft.

Stefan de Loos

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

De kern activiteit van Vesto is schoonmaakonderhoud. Maar we kijken ook graag samen verder. Een totaalpakket facilitaire diensten met één aanspreekpunt en de kwaliteit van Vesto zoals u van ons gewend bent.

Medische Zorg

Medische Zorg

Meer Informatie
Showroom & Winkel

Showroom & Winkel

Meer Informatie
Kantoor

Kantoor

Meer Informatie
VVE & Vastgoed

VVE & Vastgoed

Meer Informatie
Industrie

Industrie

Meer Informatie

Vanuit onze vestiging in Beverwijk bedienen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week opdrachtgevers in de provincies Noord- en Zuid Holland.

Alkmaar
Amsterdam
Beverwijk
Den Haag
Haarlem
Leiden
Rotterdam
LOSKVSR SchoonmaakSchoonmakend NederlandCode Verantwoordelijk Marktgedrag