Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Écht ontzorgt worden in 2014?

De behoefte aan alleen maar schoonmaakonderhoud komt eigenlijk niet veel voor. Vaak vragen onze opdrachtgevers meer van ons. Voorbeelden zijn glas wassen, vloeren in de was zetten, tapijt reinigen, het leveren van hand en theedoeken, het monteren van sanitaire apparaten, het verzorgen van de lunch. Hoe is dat bij u?

Wellicht overweegt u in de nadagen van 2013 of überhaupt al eens de mogelijkheden van het uitbesteden van het schoonmaakonderhoud te bekijken op mogelijkheden. Hoe prettig zou het bijvoorbeeld zijn om maar één aanspreekpunt te hebben, direct en altijd bereikbaar, die alle schoonmaak gerelateerde vraagstukken voor u in kan vullen, met kennis van zaken, gestoeld op jarenlange ervaring? Iemand die met u meedenkt? Persoonlijk en regelmatig contact, ook na het gunnen van de opdracht?

Kijk verder op onze website naar onze aanbieding Totale ontzorging van uw schoonmaak en ontdek de mogelijkheden in uw situatie of bel direct 023-5420041.

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190