Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Gebrek aan hygiëne zorgt voor irritatie op de werkvloer

Onze bedrijfsdiensten Meer over schoonmaakonderhoud

Gebrek aan hygiëne zorgt voor irritatie op de werkvloer. een collega die zijn handen niet wast na toiletbezoek en vervolgens zijn handen weer op het toetsenbord zet, een snotneus die aan de mouw wordt afgeveegd, vol gesnoten zakdoekjes die rondslingeren op de werkvloer. Het gebrek aan persoonlijke hygiëne leidt bij heel wat collega's tot irritatie. Het niet wassen van de handen na toiletbezoek staat met stip op nummer 1. Niezen en hoesten zonder hand voor de mond wekt ook veel ergernis.

Bron: servicemanagement

Ook uit dit verhaal blijkt dat goed schoonmaakonderhoud bijdraagt tot het beheersen en verminderen van ziekteverzuim, naast tevredenheid van werknemers op de werkvloer. Naast schoonmaak concepten voor sanitaire groepen heeft Vesto ook concepten voor het reinigen van toetsenborden en andere computer elementen die bijdragen tot een betere hygiëne op de werkvloer, wat tot meer tevredenheid op de werkvloer leidt.

meer over onze dienstverlening

meer over onze visie op ontzorgen

Bel voor direct contact 023-5420041


← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190