Waar we ons mee bezig houden

Het nieuwe normaal

Het nieuwe normaal

Hoewel we net gehoord hebben dat er een energieplafond komt, zie ik in mijn bedrijf dat de onzekerheid blijft. De enorme inflatie treft de laagste en inmiddels ook de midden inkomens. En daarmee direct ook al onze mensen in de schoonmaak. Ze maken zich zorgen, kunnen de eindjes niet of nauwelijks aan elkaar breien, en dat heeft effect op hun welzijn en gezondheid.

Wordt het ooit nog weer een keer ‘normaal’? Alles staat continue op scherp, een nieuw blijvend onzeker normaal. Wat vraagt dat van ons als werkgevers? Wat gaan we er mee doen binnen onze organisaties?

Niets doen is geen optie. Zo móeten we meebewegen richting een nog betere CAO. Dat is stap een. Een hoger salaris en hogere inkoop leidt tot hogere tarieven. De hele keten zal mee moeten bewegen om in elk geval dat hoger salaris te kunnen bieden. Het zal uit de lengte of de breedte moeten komen.

Maar we zullen ook moeten meebewegen richting gebieden waar we ons nooit mee bemoeiden, zoals begeleiding en doorverwijzing bij financiële problemen bijvoorbeeld. Zaken waar we onze vingers liever niet aan branden, maar alles komt nu ter tafel, als we onze medewerkers echt willen laten weten dat ze er niet alleen voor staan.

Onze rol als werkgever in een krappe arbeidsmarkt en in een maatschappij vol met crisissen, verandert dus. Een nieuw normaal met meer verantwoordelijkheid. Opstropen die mouwen!

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

De kern activiteit van Vesto is schoonmaakonderhoud. Maar we kijken ook graag samen verder. Een totaalpakket facilitaire diensten met één aanspreekpunt en de kwaliteit van Vesto zoals u van ons gewend bent.

Medische Zorg

Medische Zorg

Meer Informatie
Showroom & Winkel

Showroom & Winkel

Meer Informatie
Kantoor

Kantoor

Meer Informatie
VVE & Vastgoed

VVE & Vastgoed

Meer Informatie
Industrie

Industrie

Meer Informatie

Vanuit onze vestiging in Beverwijk bedienen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week opdrachtgevers in de provincies Noord- en Zuid Holland.

Alkmaar
Amsterdam
Beverwijk
Den Haag
Haarlem
Leiden
Rotterdam
LOSKVSR SchoonmaakSchoonmakend NederlandCode Verantwoordelijk Marktgedrag