Waar we ons mee bezig houden

Laatste nieuws ontwikkelingen corona, schoonmaak en gebouw onderhoud

De boodschap van de pers conferentie van 18 september was helder en duidelijk: er dient serieuze aandacht voor schoonmaak en hygiëne te zijn. Schoonmaak, met de juiste frequentie, met de juiste middelen en materialen, op de juiste werkwijze, juist nu.

Zonder schoonmaak geen samenleving, de voorbeelden zijn er. De stakingen op de perrons en Schiphol in verband met een nieuwe CAO een paar jaar terug zal menigeen zijn bijgebleven. Ongedierte, bacteriën en virussen die vrij spel hadden, er was sprake van gevaarlijke situaties. Ziekenhuizen met strenge schoonmaak protocollen, ze zijn er niet voor niets. Met een zwakke weerstand zijn genoemde bacteriën en virussen al snel aan de winnende hand.

Destijds was er naar verhouding met de huidige situatie, nauwelijks sprake van ontwrichting of een effect op de economie. De samenleving draaide door, er waren alternatieven. De bonden FNV en CNV maakten hun punt, de essentie van schoonmaak stond op de kaart. En dat doen ze nu opnieuw, terecht, met de voorgenomen bezuinigingen op Schiphol.

Met de huidige situatie rondom Covid-19, is de situatie vele malen nijpender. Geen aandacht voor professionele schoonmaak, is vragen om problemen. Onze minister president gaf het aan, 10% meer besmettingen op de werkvloer.

De juiste schoonmaak, juist nu. De investering in schoonmaak wordt dubbel en dwars terug verdient. Hoe? De bedrijfsprocessen kunnen door (continuïteit), het (ziekte) verzuim wordt terug gedrongen, er is vertrouwen om naar het werk te komen, veilig en gezond, klanten kunnen op gepaste wijze ontvangen worden.

De vooruitzichten op een corona vrije samenleving zijn nog ver weg. Hygiëne is dan ook, belangrijker dan ooit.

Vesto heeft de bedrijfsprocessen ingericht op optimale schoonmaak, tegen passend budget. Want de krimpende economie is de keerzijde. Een passende oplossing voor de schoonmaak, graag gaan wij in gesprek.

Wilt u vrijblijvend de mogelijkheden met ons bespreken? Indien wij uw ingevulde gegevens ontvangen hiernaast ontvangen, nemen wij contact met u op.

Uitbreiding werkzaamheden sector zorg en welzijn

Vesto breidt werkzaamheden zorgsector uit. Reguliere-, periodieke- en specialistische schoonmaak en bedrijfsdiensten onder één dak.

Vesto ontwikkeld veilig en gezond op de werkplek verder door

Veilig en gezond (terugkeren) op de werkplek: Vesto ontwikkeld concept verder door, door werken met air fogger: flexibel, razendsnel en tot wel 24 uur lang 99,99% ontsmetten van oppervlakken.

Linoleum vloeren periodiek opblokken

Een linoleum vloer is een behoorlijke investering en kan lang meegaan, mits het regelmatig en juist wordt onderhouden met de juiste werkmethoden en middelen. Door vakmanschap, blijvend resultaat en optimale uitstraling.

Stoom reinigen: hoog niveau hygiëne, duurzaam en effectief bij aanpak bacteriën, virussen en andere verontreinigingen.

Stoom reinigen: een hoog niveau hygiëne, duurzaam en effectief bij aanpak bacteriën en virussen. Met een stoom reiniger kunnen bovendien moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudiger worden gereinigd.

Schoonmaken mobieltjes en tablets, niet te onderschatten

Schoonmaken mobieltjes en tablets: noodzakelijk, niet te onderschatten en nog lang niet vanzelfsprekend als het gaat om bestrijden van bacterien en virussen al het coronavirus.

Corona en de terugkeer naar kantoor regelen

De corona pandemie, welke office of facility manager houdt het niet bezig. Terugkeer naar de werkplek organiseren? Kijk hier naar de mogelijkheden.

Zoek de samenwerking met een extern schoonmaakbedrijf, juist nu!

De corona crisis kan voor organisaties serieuze risico’s, met gevolgen hebben. Kies daarom voor vakmanschap, continuïteit en  optimale invulling van het schoonmaakbudget. Kies voor een externe vakspecialist, juist nu.

Desinfecteren als het niet nodig is, kan gevaarlijk zijn

Vakblad schoonmaak artikel clean totaal: desinfecteren als het niet nodig is, kan gevaarlijk zijn, aldus Paul Harleman van Vileda Professional.

Laatste nieuws ontwikkelingen corona, schoonmaak en gebouw onderhoud

Persconferentie18 september corona: duidelijke signalen, serieuze aandacht voor schoonmaak en gebouw onderhoud

Nóg meer mobiliteit door inzet scooters bij Vesto

Nóg meer mobiliteit en flexibiliteit door inzet milieuvriendelijke scooters bij Vesto

Linoleum vloeren: onderhoud betekend behoud

Een linoleum vloer is, naast een houten vloer, één van de weinige vloersoorten waarvan de levensduur door specialistisch onderhoud, significant verlengt kan worden. Naast regulier schoonmaakwerk is vloerenonderhoud een ander specialisme van Vesto.

Kies voor belangrijk werk! Kies voor werken bij Vesto!

Kies voor belangrijk werk! Kies voor werken bij Vesto!