Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Laatste nieuws ontwikkelingen corona, schoonmaak en gebouw onderhoud

De boodschap van de pers conferentie van 18 september was helder en duidelijk: er dient serieuze aandacht voor schoonmaak en hygiëne te zijn. Schoonmaak, met de juiste frequentie, met de juiste middelen en materialen, op de juiste werkwijze, juist nu.

Zonder schoonmaak geen samenleving, de voorbeelden zijn er. De stakingen op de perrons en Schiphol in verband met een nieuwe CAO een paar jaar terug zal menigeen zijn bijgebleven. Ongedierte, bacteriën en virussen die vrij spel hadden, er was sprake van gevaarlijke situaties. Ziekenhuizen met strenge schoonmaak protocollen, ze zijn er niet voor niets. Met een zwakke weerstand zijn genoemde bacteriën en virussen al snel aan de winnende hand.

Destijds was er naar verhouding met de huidige situatie, nauwelijks sprake van ontwrichting of een effect op de economie. De samenleving draaide door, er waren alternatieven. De bonden FNV en CNV maakten hun punt, de essentie van schoonmaak stond op de kaart. En dat doen ze nu opnieuw, terecht, met de voorgenomen bezuinigingen op Schiphol.

Met de huidige situatie rondom Covid-19, is de situatie vele malen nijpender. Geen aandacht voor professionele schoonmaak, is vragen om problemen. Onze minister president gaf het aan, 10% meer besmettingen op de werkvloer.

De juiste schoonmaak, juist nu. De investering in schoonmaak wordt dubbel en dwars terug verdient. Hoe? De bedrijfsprocessen kunnen door (continuïteit), het (ziekte) verzuim wordt terug gedrongen, er is vertrouwen om naar het werk te komen, veilig en gezond, klanten kunnen op gepaste wijze ontvangen worden.

De vooruitzichten op een corona vrije samenleving zijn nog ver weg. Hygiëne is dan ook, belangrijker dan ooit.

Vesto heeft de bedrijfsprocessen ingericht op optimale schoonmaak, tegen passend budget. Want de krimpende economie is de keerzijde. Een passende oplossing voor de schoonmaak, graag gaan wij in gesprek.

Wilt u vrijblijvend de mogelijkheden met ons bespreken? Indien wij uw ingevulde gegevens ontvangen hiernaast ontvangen, nemen wij contact met u op.

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190