Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Machinepark uitgebreid

Machinepark

Ons machinepark bestaat uit meerdere schrob machines, water zuigers, schrob zuig automaten, veeg machines, sproei extractie- en zg. host tapijtreinigers. Elke situatie vraagt vaak om een andere aanpak en dus ook ander werk materiaal.

Kwaliteitswens versus gebouw gebruik

Zo zijn er ook opdrachtgevers van ons met entrees die, om er steeds representatief uit te blijven zien, een extra aanpak nodig maken. Entrees die zich niet lenen om regelmatig met een relatief grote schrob zuig automaat behandeld te worden of met losse apparaten, wat op een werkdag relatief veel overlast zou veroorzaken en veel tijd in beslag zou nemen. Herkend u dit probleem? 

Op elk schoonmaak vraagstuk een passend antwoord

Wij bieden voor elk schoonmaak vraagstuk een passende oplossing. Zo zochten wij een compacte, wendbare schrob zuig machine, die snel en effectief ingezet kan worden. Waarbij de aan- en afloop kort en laagdrempelig is. In samenwerking met onze leverancier Hijman schoonmaak artikelen uit Amsterdam hebben wij die gevonden.

Een win win situatie

Met deze nieuwe machine zijn wij in staat de kwaliteit continue op het gewenste, hoge niveau te houden. minstens zo belangrijk is de voldoening voor onze mensen, die met passie aan de slag gaan, naast de garantie van een verzorgde vloer, de hele week door.

Tevreden opdrachtgevers en tevreden medewerkers, dat is waar wij het voor doen!

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190