Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Nieuw opleidingstraject in de maak

Vesto bereid nieuw opleidingstraject anno 2020 voor: alleen professionele schoonmaak en niets aan het toeval overlaten. Het zijn bijzondere tijden, die om nóg meer professionaliteit en efficiënte schoonmaak vragen.   

Ook de opleidersmarkt lag maanden stil. Juist in deze tijden, waar professionele schoonmaak een belangrijke bijdrage levert aan het continueren van de samenleving, is de behoefte aan professioneel opleiden en echte vakkennis groot. Er is inmiddels licht in de spreekwoordelijke tunnel, Vesto heeft nieuwe medewerkers klaar staan om het vakdiploma schoonmaak in bezit te krijgen. Zij gaan na de zomer vol enthousiasme de opleiding in. Zo wordt niets aan het toeval over gelaten en bezitten de medewerkers van Vesto over alle kennis van de professionele schoonmaak. Kwaliteit voorop en niets aan het toeval overlaten. Zo hebben de opdrachtgevers van Vesto de garantie vak geschoolde, betrokken schoonmakers over de vloer te krijgen.

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190