Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Nieuw kantoor voor Vesto in Beverwijk

Na 22 jaar gevestigd te zijn geweest in het centrum van Haarlem, vraagt de tegenwoordige tijd, uitbreiding van ons werkgebied, de omvang van onze dienstverlening en duurzaamheid, nu om een andere thuis basis.

Met de stap naar Beverwijk, op nog geen 10 minuten afstand van onze vorige thuis basis, zijn wij begonnen onze ambities vanaf het nieuwe decennium 2020, verder vorm te geven. Een complete, hoogwaardige schoonmaakdienstverlener, optimale bereikbaarheid voor medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers, op nog geen 500 meter van de belangrijke verkeersslagader in het westen van Nederland, de A9.

"Met ons nieuwe kantoor is het onder andere mogelijk onze medewerkers op onze thuisbasis op te leiden en het DNA van Vesto vanaf dag 1 mee te geven", aldus Stefan de Loos.

Wij zijn ontzettend trots en blij met onze nieuwe vestiging, vervolgt Stefan. Een mooi vervolg op onze opgebouwde dienstverlening en een heel goede basis voor de toekomst. Ons nieuwe kantoor is van allerlei faciliteiten voorzien, waaronder een goed bereikbare en ruime loods waar onze opdrachten in de specialistische en periodieke reiniging, naast nieuwe opdrachten, goed kunnen worden voorbereid, wij interne opleidingen kunnen verzorgen, nieuwe materialen en middelen kunnen testen en onze leveranciers, personeel en opdrachtgevers nog beter kunnen ontvangen. Daar liepen wij in Haarlem nog wel eens tegenaan, waar wij langs een doorgaande weg waren gevestigd, aan de rand van het centrum van Haarlem. Ook een prachtige locatie waar wij mooie herinneringen aan hebben en lang gevestigd zijn geweest. Dat zullen wij natuurlijk niet vergeten.

Daarnaast is het nieuwe kantoor van Vesto, in het kader van MVO en duurzaamheid, ook nog eens voorzien van energielabel A. Een mooie kans om te benutten een steentje aan het milieu bij te dragen, een item wat steeds belangrijker wordt in de huidige samenleving.

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190