Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Nog meer hygiene door inzet stoomreiniger

Schoonmaakonderhoud bestaat naast dagelijkse en periodieke werkzaamheden ook uit specialistische werkzaamheden. Daarnaast is optisch schoon niet per definitie ook hygiënisch schoon. Voor de kleinere binnenruimtes als toiletten is Vesto in het bezit van een specifiek apparaat wat voegen in afgesloten ruimtes kan reinigen.

Om deze stap op deze manier in te vullen heeft Hijman schoonmaakartikelen uit Amsterdam www.hijman.nl de Kärcher SG 4/4 onlangs geleverd.

Vloeren zijn in hoge mate bepalend voor het aanzicht van ruimtes in gebouwen. Met name voegen in toiletten, niet eenvoudig schoon te krijgen, kunnen verstorend werken bij de eerste indruk van een toilet ruimte. Reden om deze stoomreiniger toe te voegen aan het machinepark van Vesto is onder andere om dit aan te kunnen pakken.

De eerste klus voor deze stoomreiniger is inmiddels ingepland.

Zijn uw sanitaire groepen toe aan een diepte reiniging? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op. Rechtstreeks bellen kan ook: 023-5420041

lees hier de review van het schoonmaakjournaal april 2015

Klik hier om terug te gaan naar de startpagina

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190