Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Opleiden medewerkers Vesto verzorgd door UL Team

Vesto laat het verzorgen van de basisopleiding schoonmaak voortaan over aan Ul Team vakopleidingen. De keuze van Vesto voor UL TEAM is gebaseerd op ondermeer veel branche ervaring.

In de gebouwen van Vesto komen opdrachtgevers van schoonmaakonderhoud steeds meer en vaker vakgeschoolde schoonmakers tegen, omdat zij zijn opgeleid. Uiteindelijk wordt dit in de dienstverlening teruggezien, omdat opleiden van medewerkers uiteindelijk leidt tot een nóg professionelere dienstverlening.

Om kennis en kwaliteit van medewerkers op een nog hoger niveau te brengen wordt een nieuwe groep van 12 medewerkers opgeleid.

"Naast het op juiste wijze aansturen van het schoonmaakproces is het uiteindelijke resultaat van schoonmaak wat wordt gerealiseerd in de gebouwen, afhankelijk van de schoonmaakmedewerkers die het uitvoeren. Het op niveau hebben van kennis en kunde van de uitvoerende schoonmakers vinden wij daarom erg belangrijk", aldus Stefan de Loos.

De huidige schoonmaak CAO moedige aan tot het opleiden van medewerkers. De schoonmaakbranche moet hierdoor steeds professioneler worden. Daarnaast is het een gegeven dat artikel 38, het aanbieden van arbeidsovereenkomsten aan medewerkers die langer dan anderhalf jaar op een project werkzaam zijn bij het wisselen van schoonmaakbedrijf, vaak een reden kan vormen om op te leiden. Zonder opleiding bestaat er een mogelijkheid dat medewerkers formeel niet over hoeven te gaan naar een nieuwe schoonmaakbedrijf.

Stefan de Loos vervolgt: "Dat is voor ons niet de aanleiding om op te leiden. Wat wij meemaken is dat als een opdracht in een voorkomend geval overgaat naar een collega schoonmaakbedrijf, medewerkers toch liever bij ons in dienst blijven. Ze weten bij wie ze zitten en niet wat ze krijgen, vaak is er sprake van langlopende dienstverbanden. Wij slagen er altijd wel in een andere werkplek te vinden. Het uitgangspunt om met mensen te blijven zitten als je ze geen opleiding aanbiedt, staat haaks tegenover investeren in medewerkers en dus in je bedrijf om wat met elkaar op te bouwen. Wij kiezen voor dat laatste".

Schoonmaakwerk is en blijft mensenwerk, de mens staat dus nog altijd centraal in schoonmaakdienstverlening. Door investeringen in medewerkers wordt efficiency, verbeterde beleving en effectiever schoonmaken bereikt.

Vesto direct: 023-5420041

Informatie? info@vesto.nl

Om naar de website van UL TEAM vakopleidingen te gaan, klik hier← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190