Direct een offerte: 023 - 542 00 41

Opnieuw 8 medewerkers geslaagd voor de vakopleiding schoonmaak

RAS opleidingenStart paginaDienstverlening

Op de valreep van 2016 heeft Vesto nog (nieuwe) medewerkers klaar gestoomd voor het vakdiploma schoonmaak. Weer acht medewerkers hebben met succes examen gedaan en zijn in het bezit van het basis vakdiploma schoonmaak, zodat zij elke schoonmaak klus met succes kunnen aanpakken.

Dat opgeleide medewerkers een streepje voor hebben als het gaat om vakkennis en hiermee de kwaliteit van ons schoonmaakwerk hoog ligt, onderkent Vesto al jaren. Wij streven dan ook naar een zeer hoog percentage opgeleide medewerkers, om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn en dag in dag uit kwaliteit te kunnen leveren. Dat is onder meer wat wij verstaan onder ontzorgen.

Trots zijn wij als werkgever onze medewerkers de kans te geven zich te kunnen ontwikkelen. En nog trotser dat zij geslaagd zijn voor de opleiding. Wat ons betreft een goed begin van een nieuw jaar, waarbij wij professionaliteit, een uitgebreid diensten pakket, kwaliteit, aandacht voor onze opdrachtgevers en het verzorgen van gebouw onderhoud centraal staan.

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 023-5420041.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 023-5420041