Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Sanitaire dienstverlening

Sanitaire apparaten en benodigdheden verzorgen, een veel gestelde vraag door onze opdrachtgevers. En veel verschillende wensen. Het invullen van die wensen, zorgen dat alle automaten altijd gevuld zijn, ook dat verstaan wij onder ontzorgen.

Of het nu gaat om standaard automaten met papieren handdoekjes, of juist handdoek rollen, luchtverfrissers, toiletborstels, toiletbril reinigers, voor alle wensen en budgetten hebben wij aansluitende oplossingen. 

Met een eigen montage dienst overleggen wij met u hoe, wat en waar u alles geplaatst wilt hebben. Vervolgens zorgen wij voor voldoende voorraad en het aanvullen, zodat u nooit mis grijpt. Dat is wat u er van merkt, namelijk helemaal niets. Alles wordt voor u verzorgt.

Wilt u weten hoe het leveren van deze dienst aansluit op het schoonmaakonderhoud? Bel direct 023-5420041 of kijk even rustig verder op naar alle andere diensten die wij leveren alle diensten op een rijtje onze website. Of heeft u een andere vraag? Laat ons met u meedenken!

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190