Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Schoonmaak tijdens Corona perikelen, onderhoud parkeer garages

De Corona perikelen zorgen voor tijd voor periodiek onderhoud, waaronder parkeer garages. Deze week vegen wij diverse parkeergarages op Schiphol-Rijk.

Op diverse projecten worden op dit moment de puntjes op de i gezet, om te zorgen dat bijvoorbeeld alle contactvlakken extra aandacht krijgen, zoals telefoons, bureau bladen, deurkrukken, sanitair, tapijt, keukens, enzovoort. Tegelijkertijd zijn parkeergarages nu ook leeg genoeg, om hier ook voor een representatieve uitstraling te zorgen. Zodra de kantoorgebouwen weer in gebruik genomen worden, heeft Vesto gezorgd voor een veilige, schone en prettige werk omgeving. Vanaf de binnenkomst tot op de werkplek.

Vesto zorgt ook in deze bijzondere, uitdagende tijd, voor maatoplossingen. Graag staan wij u te woord om u van dienst te zijn in deze periode, waarin de essentie van schoonmaak steeds duidelijker wordt, naast tegelijkertijd vele markten en branches die onder druk staan. Vesto beseft dit heel goed. Wij willen graag met u meedenken. 

Bel direct 0251-441190 of vul hiernaast het contactformulier in. 

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190