Waar we ons mee bezig houden

Schoonmaak tijdens Corona perikelen, onderhoud parkeer garages

De Corona perikelen zorgen voor tijd voor periodiek onderhoud, waaronder parkeer garages. Deze week vegen wij diverse parkeergarages op Schiphol-Rijk.

Op diverse projecten worden op dit moment de puntjes op de i gezet, om te zorgen dat bijvoorbeeld alle contactvlakken extra aandacht krijgen, zoals telefoons, bureau bladen, deurkrukken, sanitair, tapijt, keukens, enzovoort. Tegelijkertijd zijn parkeergarages nu ook leeg genoeg, om hier ook voor een representatieve uitstraling te zorgen. Zodra de kantoorgebouwen weer in gebruik genomen worden, heeft Vesto gezorgd voor een veilige, schone en prettige werk omgeving. Vanaf de binnenkomst tot op de werkplek.

Vesto zorgt ook in deze bijzondere, uitdagende tijd, voor maatoplossingen. Graag staan wij u te woord om u van dienst te zijn in deze periode, waarin de essentie van schoonmaak steeds duidelijker wordt, naast tegelijkertijd vele markten en branches die onder druk staan. Vesto beseft dit heel goed. Wij willen graag met u meedenken. 

Bel direct 0251-441190 of vul hiernaast het contactformulier in. 

Vesto ontwikkeld veilig en gezond op de werkplek verder door

Veilig en gezond (terugkeren) op de werkplek: Vesto ontwikkeld concept verder door, door werken met air fogger: flexibel, razendsnel en tot wel 24 uur lang 99,99% ontsmetten van oppervlakken.

Linoleum vloeren periodiek opblokken

Een linoleum vloer is een behoorlijke investering en kan lang meegaan, mits het regelmatig en juist wordt onderhouden met de juiste werkmethoden en middelen. Door vakmanschap, blijvend resultaat en optimale uitstraling.

Stoom reinigen: hoog niveau hygiëne, duurzaam en effectief bij aanpak bacteriën, virussen en andere verontreinigingen.

Stoom reinigen: een hoog niveau hygiëne, duurzaam en effectief bij aanpak bacteriën en virussen. Met een stoom reiniger kunnen bovendien moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudiger worden gereinigd.

Schoonmaken mobieltjes en tablets, niet te onderschatten

Schoonmaken mobieltjes en tablets: noodzakelijk, niet te onderschatten en nog lang niet vanzelfsprekend als het gaat om bestrijden van bacterien en virussen al het coronavirus.

Corona en de terugkeer naar kantoor regelen

De corona pandemie, welke office of facility manager houdt het niet bezig. Terugkeer naar de werkplek organiseren? Kijk hier naar de mogelijkheden.

Zoek de samenwerking met een extern schoonmaakbedrijf, juist nu!

De corona crisis kan voor organisaties serieuze risico’s, met gevolgen hebben. Kies daarom voor vakmanschap, continuïteit en  optimale invulling van het schoonmaakbudget. Kies voor een externe vakspecialist, juist nu.

Desinfecteren als het niet nodig is, kan gevaarlijk zijn

Vakblad schoonmaak artikel clean totaal: desinfecteren als het niet nodig is, kan gevaarlijk zijn, aldus Paul Harleman van Vileda Professional.

Laatste nieuws ontwikkelingen corona, schoonmaak en gebouw onderhoud

Persconferentie18 september corona: duidelijke signalen, serieuze aandacht voor schoonmaak en gebouw onderhoud

Linoleum vloeren: onderhoud betekend behoud

Een linoleum vloer is, naast een houten vloer, één van de weinige vloersoorten waarvan de levensduur door specialistisch onderhoud, significant verlengt kan worden. Naast regulier schoonmaakwerk is vloerenonderhoud een ander specialisme van Vesto.

Nóg meer mobiliteit door inzet scooters bij Vesto

Nóg meer mobiliteit en flexibiliteit door inzet milieuvriendelijke scooters bij Vesto

Kies voor belangrijk werk! Kies voor werken bij Vesto!

Kies voor belangrijk werk! Kies voor werken bij Vesto!

Nieuw opleidingstraject in de maak

Vesto bereidt nieuw opleidingstraject voor: alleen professionele schoonmaak en niets aan het toeval overlaten. Meerdere nieuwe schoonmakers van Vesto gaan weer bij UL-team de vakopleiding in. Een win-win situatie: trotse medewerkers en de zekerheid van vakkennis over de vloer.