Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Schoonmaak onderdeel cruciale beroepen

De schoonmaak, zo heeft de Rijksoverheid verklaard, is onderdeel van de zg. cruciale beroepen. Onmisbaar voor de bestrijding van het coronavirus. Wat betekend dit precies, cruciale beroepen?

De schoonmaak is cruciaal bij het bestrijden van het corona virus. Al langer is het belang van schoonmaak zichtbaar, als we terug kijken naar de stakingen van jaren terug, tijdens de onderhandelingen voor een nieuwe CAO. De perrons en treinen werden langere tijd niet meer schoon gemaakt. Het gevolg was eerst irritatie, die omsloeg in gevaarlijke situaties (ongedierte op de perrons, vieze toiletten in de treinen, enzovoort). Ontwrichting van de samenleving.

Zonder schoonmaak kunnen mensen in de zorg, onderwijs, openbaar vervoer, voedingsbranche, enzovoort hun eigen werk absoluut niet uitvoeren. In de vitale sectoren heeft de schoonmaak de rol om de boel draaiende te houden. De overheid heeft daarom verklaard dat de schoonmaaksector een onderdeel van de vitale processen is.

Branchevereniging OSB heeft een persbericht opgesteld. klik hier voor het persbericht van de OSB.

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190