Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Schoonmaken mobieltjes en tablets, niet te onderschatten

Schoonmaken mobieltjes en tablets: noodzakelijk, niet te onderschatten en nog lang niet vanzelfsprekend als het gaat om bestrijden van bacterien en virussen al het coronavirus.Het is natuurlijk erg aannemelijk dat een apparaat dat uren per dag even ter hand wordt genomen bij iedere aanraking wat bacteriën en andere vervuiling aan zich bindt. Als het gaat om het corona virus, essentieel om ook aan de schoonmaak van het mobieltje aandacht te besteden.

Vaak blijft het bij een veeg met mouw of handdoek. Echter is dat onvoldoende. Recent is uit onderzoek gebleken, dat het corona virus langer dan gedacht achterblijft op het mobieltje.

De vaste telefoon maakt dus steeds meer en al jaren plaats voor de mobiele versie. Waar de vaste telefoon in het schoonmaakprogramma van het schoonmaakbedrijf was opgenomen, is dat niet zo met de mobiele versie en tablets. Hiervoor is geen vaste frequentie of handeling afgesproken. Terwijl de schoonmaak van het mobieltje of tablet, minstens zo relevant is als de schoonmaak van de vaste versie.

Vesto onderkend dit fonemen en ontwikkelde speciale reinigingssets, dispenser met geschikt, goed werkend reinigingsmiddel en bijbehorende schoonmaak doeken, te plaatsen op centrale plekken in het gebouw. Met bijbehorende instructie, hoe te reinigen, waarom en wanneer.

Wilt u met ons van gedachten wisselen over mogelijkheden, schoonmaak concepten en plan van aanpak? Graag maken wij tijd vrij en staan u te woord.

Op 0251-441190 kunt u ons rechtstreeks bereiken. Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Dan vragen wij u het contact formulier aan de rechterzijde in te vullen.

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190