Waar we ons mee bezig houden

Schoonmaken mobieltjes en tablets, niet te onderschatten

Schoonmaken mobieltjes en tablets: noodzakelijk, niet te onderschatten en nog lang niet vanzelfsprekend als het gaat om bestrijden van bacterien en virussen al het coronavirus.Het is natuurlijk erg aannemelijk dat een apparaat dat uren per dag even ter hand wordt genomen bij iedere aanraking wat bacteriën en andere vervuiling aan zich bindt. Als het gaat om het corona virus, essentieel om ook aan de schoonmaak van het mobieltje aandacht te besteden.

Vaak blijft het bij een veeg met mouw of handdoek. Echter is dat onvoldoende. Recent is uit onderzoek gebleken, dat het corona virus langer dan gedacht achterblijft op het mobieltje.

De vaste telefoon maakt dus steeds meer en al jaren plaats voor de mobiele versie. Waar de vaste telefoon in het schoonmaakprogramma van het schoonmaakbedrijf was opgenomen, is dat niet zo met de mobiele versie en tablets. Hiervoor is geen vaste frequentie of handeling afgesproken. Terwijl de schoonmaak van het mobieltje of tablet, minstens zo relevant is als de schoonmaak van de vaste versie.

Vesto onderkend dit fonemen en ontwikkelde speciale reinigingssets, dispenser met geschikt, goed werkend reinigingsmiddel en bijbehorende schoonmaak doeken, te plaatsen op centrale plekken in het gebouw. Met bijbehorende instructie, hoe te reinigen, waarom en wanneer.

Wilt u met ons van gedachten wisselen over mogelijkheden, schoonmaak concepten en plan van aanpak? Graag maken wij tijd vrij en staan u te woord.

Op 0251-441190 kunt u ons rechtstreeks bereiken. Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Dan vragen wij u het contact formulier aan de rechterzijde in te vullen.

Uitbreiding werkzaamheden sector zorg en welzijn

Vesto breidt werkzaamheden zorgsector uit. Reguliere-, periodieke- en specialistische schoonmaak en bedrijfsdiensten onder één dak.

Vesto ontwikkeld veilig en gezond op de werkplek verder door

Veilig en gezond (terugkeren) op de werkplek: Vesto ontwikkeld concept verder door, door werken met air fogger: flexibel, razendsnel en tot wel 24 uur lang 99,99% ontsmetten van oppervlakken.

Linoleum vloeren periodiek opblokken

Een linoleum vloer is een behoorlijke investering en kan lang meegaan, mits het regelmatig en juist wordt onderhouden met de juiste werkmethoden en middelen. Door vakmanschap, blijvend resultaat en optimale uitstraling.

Stoom reinigen: hoog niveau hygiëne, duurzaam en effectief bij aanpak bacteriën, virussen en andere verontreinigingen.

Stoom reinigen: een hoog niveau hygiëne, duurzaam en effectief bij aanpak bacteriën en virussen. Met een stoom reiniger kunnen bovendien moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudiger worden gereinigd.

Schoonmaken mobieltjes en tablets, niet te onderschatten

Schoonmaken mobieltjes en tablets: noodzakelijk, niet te onderschatten en nog lang niet vanzelfsprekend als het gaat om bestrijden van bacterien en virussen al het coronavirus.

Corona en de terugkeer naar kantoor regelen

De corona pandemie, welke office of facility manager houdt het niet bezig. Terugkeer naar de werkplek organiseren? Kijk hier naar de mogelijkheden.

Zoek de samenwerking met een extern schoonmaakbedrijf, juist nu!

De corona crisis kan voor organisaties serieuze risico’s, met gevolgen hebben. Kies daarom voor vakmanschap, continuïteit en  optimale invulling van het schoonmaakbudget. Kies voor een externe vakspecialist, juist nu.

Desinfecteren als het niet nodig is, kan gevaarlijk zijn

Vakblad schoonmaak artikel clean totaal: desinfecteren als het niet nodig is, kan gevaarlijk zijn, aldus Paul Harleman van Vileda Professional.

Laatste nieuws ontwikkelingen corona, schoonmaak en gebouw onderhoud

Persconferentie18 september corona: duidelijke signalen, serieuze aandacht voor schoonmaak en gebouw onderhoud

Nóg meer mobiliteit door inzet scooters bij Vesto

Nóg meer mobiliteit en flexibiliteit door inzet milieuvriendelijke scooters bij Vesto

Linoleum vloeren: onderhoud betekend behoud

Een linoleum vloer is, naast een houten vloer, één van de weinige vloersoorten waarvan de levensduur door specialistisch onderhoud, significant verlengt kan worden. Naast regulier schoonmaakwerk is vloerenonderhoud een ander specialisme van Vesto.

Kies voor belangrijk werk! Kies voor werken bij Vesto!

Kies voor belangrijk werk! Kies voor werken bij Vesto!