Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Specifiek vloerenprobleem opgelost

Onder andere autodealers hebben vaak te maken snel en sterk vervuilende vloeren, door regelmatig verrijden van showroom modellen en auto’s die in showrooms worden gepoetst. Hierdoor worden showroom vloeren vaak snel vet, wat vaak moeilijk goed schoon te maken is, omdat showrooms niet zomaar leeg gereden kunnen worden en het schoonmaakbedrijf er niet zomaar met veel water en zware machines aan de gang te kan.

Tegelijkertijd is de eerste indruk van een showroom vaak mede bepalend voor het goed op kunnen starten van een verkoop gesprek. In elk geval is interesse eerder opgewekt en voelt een klant zich meer welkom in een verzorgde verkoop omgeving. Kortom: vette en vervuilde vloeren is iets wat automobielbedrijven niet willen!

Ook bij opdrachtgevers van Vesto is er sprake van bovenstaande situatie. De oplossing die wij naar voren hebben gebracht is de inzet van een unieke machine, geschikt voor kleine- en grote oppervlakken in combinatie met de juiste reinigingstechnieken en hulpmiddelen. Geruisloos, weinig water, diepte reiniging. Gevolg: ondanks genoemde omstandigheden een geslaagd resultaat.

Door mee te denken met onze opdrachtgever hebben wij buiten de standaard methodes en middelen een geschikte en goed passende oplossing gevonden.

Is er binnen uw organisatie ook een specifiek probleem? En bent u op zoek naar een oplossing? Neem dan CONTACT met ons op. Wij denken graag met u mee en zorgen voor een geschikte, professionele oplossing.

terug naar start pagina

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190