Waar we ons mee bezig houden

Stoom reinigen: hoog niveau hygiëne, duurzaam en effectief bij aanpak bacteriën, virussen en andere verontreinigingen.

Stoom reinigen: een hoog niveau hygiëne, duurzaam en effectief bij aanpak bacteriën en virussen. In tegenstelling tot andere desinfectie methodes is stoom reinigen minder ingewikkeld. Chemie wordt nauwelijks of niet gebruikt, hierdoor geen risico's van over- of onder doseren. Minder kans op fouten, milieu vriendelijk en een zeer hoog hygiëne niveau. In de huidige corona periode is stoom reinigen een prima methode om veel gebruikte ruimtes als toiletten en keukens intensief en hygiënisch te reinigen.

Met een stoom reiniger kunnen bovendien moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudiger worden gereinigd. Voegen, toiletpot scharnieren, tegelwanden en vloeren, roosters in een keuken: zo enkele voorbeelden.

Stoom reinigen is een goed alternatief voor het reinigen met chemie. Duurzaam en minder gezondheidsrisico's voor de uitvoerende schoonmakers.

Ruim 7 jaar geleden publiceerde vakblad clean totaal al een artikel over stoom reinigen. Een korte passage uit dit artikel:   Stoomreinigen heeft een zeer korte contacttijd van slechts enkele seconden. Stücken: “De ‘thermal shock’ doodt bacteriën en micro-organismen in luttele seconden en methodefouten zijn vrijwel uitgesloten. De contacttijd voor chemie is veel langer (1-10 minuten, red.) en de kans op methodefouten door de schoonmaker zijn vele malen groter. Bij stoomreinigen moet het geweekte vuil daarna nog wel verwijderd worden maar ik durf de stelling aan dat, in de dagelijkse praktijk van het schoonmaken, stoomreinigen een optisch beter en veel hygiënischer resultaat geeft.”

Lees hier het hele artikel.

Naast schrob-zuigmachines, tapijt reinigers en andere reinigings machines, beschikt Vesto eveneens over stoom reinigers. Vesto staat u graag te woord voor vrijblijvend advies.Uitbreiding werkzaamheden sector zorg en welzijn

Vesto breidt werkzaamheden zorgsector uit. Reguliere-, periodieke- en specialistische schoonmaak en bedrijfsdiensten onder één dak.

Vesto ontwikkeld veilig en gezond op de werkplek verder door

Veilig en gezond (terugkeren) op de werkplek: Vesto ontwikkeld concept verder door, door werken met air fogger: flexibel, razendsnel en tot wel 24 uur lang 99,99% ontsmetten van oppervlakken.

Linoleum vloeren periodiek opblokken

Een linoleum vloer is een behoorlijke investering en kan lang meegaan, mits het regelmatig en juist wordt onderhouden met de juiste werkmethoden en middelen. Door vakmanschap, blijvend resultaat en optimale uitstraling.

Stoom reinigen: hoog niveau hygiëne, duurzaam en effectief bij aanpak bacteriën, virussen en andere verontreinigingen.

Stoom reinigen: een hoog niveau hygiëne, duurzaam en effectief bij aanpak bacteriën en virussen. Met een stoom reiniger kunnen bovendien moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudiger worden gereinigd.

Schoonmaken mobieltjes en tablets, niet te onderschatten

Schoonmaken mobieltjes en tablets: noodzakelijk, niet te onderschatten en nog lang niet vanzelfsprekend als het gaat om bestrijden van bacterien en virussen al het coronavirus.

Corona en de terugkeer naar kantoor regelen

De corona pandemie, welke office of facility manager houdt het niet bezig. Terugkeer naar de werkplek organiseren? Kijk hier naar de mogelijkheden.

Zoek de samenwerking met een extern schoonmaakbedrijf, juist nu!

De corona crisis kan voor organisaties serieuze risico’s, met gevolgen hebben. Kies daarom voor vakmanschap, continuïteit en  optimale invulling van het schoonmaakbudget. Kies voor een externe vakspecialist, juist nu.

Desinfecteren als het niet nodig is, kan gevaarlijk zijn

Vakblad schoonmaak artikel clean totaal: desinfecteren als het niet nodig is, kan gevaarlijk zijn, aldus Paul Harleman van Vileda Professional.

Laatste nieuws ontwikkelingen corona, schoonmaak en gebouw onderhoud

Persconferentie18 september corona: duidelijke signalen, serieuze aandacht voor schoonmaak en gebouw onderhoud

Nóg meer mobiliteit door inzet scooters bij Vesto

Nóg meer mobiliteit en flexibiliteit door inzet milieuvriendelijke scooters bij Vesto

Linoleum vloeren: onderhoud betekend behoud

Een linoleum vloer is, naast een houten vloer, één van de weinige vloersoorten waarvan de levensduur door specialistisch onderhoud, significant verlengt kan worden. Naast regulier schoonmaakwerk is vloerenonderhoud een ander specialisme van Vesto.

Kies voor belangrijk werk! Kies voor werken bij Vesto!

Kies voor belangrijk werk! Kies voor werken bij Vesto!