Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Stoom reinigen: hoog niveau hygiëne, duurzaam en effectief bij aanpak bacteriën, virussen en andere verontreinigingen.

Stoom reinigen: een hoog niveau hygiëne, duurzaam en effectief bij aanpak bacteriën en virussen. In tegenstelling tot andere desinfectie methodes is stoom reinigen minder ingewikkeld. Chemie wordt nauwelijks of niet gebruikt, hierdoor geen risico's van over- of onder doseren. Minder kans op fouten, milieu vriendelijk en een zeer hoog hygiëne niveau. In de huidige corona periode is stoom reinigen een prima methode om veel gebruikte ruimtes als toiletten en keukens intensief en hygiënisch te reinigen.

Met een stoom reiniger kunnen bovendien moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudiger worden gereinigd. Voegen, toiletpot scharnieren, tegelwanden en vloeren, roosters in een keuken: zo enkele voorbeelden.

Stoom reinigen is een goed alternatief voor het reinigen met chemie. Duurzaam en minder gezondheidsrisico's voor de uitvoerende schoonmakers.

Ruim 7 jaar geleden publiceerde vakblad clean totaal al een artikel over stoom reinigen. Een korte passage uit dit artikel:   Stoomreinigen heeft een zeer korte contacttijd van slechts enkele seconden. Stücken: “De ‘thermal shock’ doodt bacteriën en micro-organismen in luttele seconden en methodefouten zijn vrijwel uitgesloten. De contacttijd voor chemie is veel langer (1-10 minuten, red.) en de kans op methodefouten door de schoonmaker zijn vele malen groter. Bij stoomreinigen moet het geweekte vuil daarna nog wel verwijderd worden maar ik durf de stelling aan dat, in de dagelijkse praktijk van het schoonmaken, stoomreinigen een optisch beter en veel hygiënischer resultaat geeft.”

Lees hier het hele artikel.

Naast schrob-zuigmachines, tapijt reinigers en andere reinigings machines, beschikt Vesto eveneens over stoom reinigers. Vesto staat u graag te woord voor vrijblijvend advies.← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190