Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Uitbreiding schoonmaakwerkzaamheden Haarlem

Ondanks onze verhuizing naar Beverwijk, blijven opdrachtgevers uit Haarlem ons vinden. Met sterke vertegenwoordiging in Haarlem, met opdrachtgevers en werknemers die woonachtig zijn in de buurt van de projecten, blijft dat ook goed invulbaar.

In 2019 werden wij gevraagd door een tandartsenpraktijk. Deze opdrachtgever vulde de schoonmaak lange tijd in met iemand in eigen dienst, maar wilde uiteindelijk toch van de zorg over de schoonmaak af, door het uit te besteden. Een voorstel op maat gaf de doorslag. Wij zijn dankbaar voor de opdracht en nemen graag onze ervaringen bij andere tandarts praktijken mee tijdens het invullen van deze mooie opdracht!

Tegelijkertijd werden wij ook benaderd door een prachtig kantoorpand in de buurt van Velserbroek. Ook deze opdrachtgever had lange tijd de directe eigen verantwoording over de schoonmaak. En besloot het ook uit te besteden. Wij gaan 3x per week de schoonmaak verzorgen voor deze opdrachtgever, met passende afspraken, geheel op maat.

Uitbesteden van schoonmaakwerk heeft diverse voordelen. Meer tijd voor de eigen werkzaamheden, aanspreekbaarheid, vakkennis van de schoonmaak en stabiele kwaliteit, betrokkenheid bij het pand en een ondersteunende dienst in huis.

Bent u ook in Haarlem en omgeving gevestigd met uw bedrijfspand of tandartsenpraktijk? Neem vrijblijvend contact met ons op en binnen een kwartier delen wij onze aanpak van schoonmaakwerk met u, helder, concreet en praktijkgericht. Spreekt dat u aan, verzorgen wij met genoegen een passend voorstel.  ← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190