Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Uitreiking keurmerk

De leden van OSB worden jaarlijks door een onafhankelijke inspectie-instelling getoetst. Hierbij wordt gelet op tal van zaken:

1. De NEN 4400-1 NormNEN 4400-1 is een nationale norm, bedoeld om opdrachtgevers te beschermen tegen sancties van overheidsinstanties als de Belastingdienst of Arbeidsinspectie. De norm stelt eisten aan o.a. de afdracht van sociale premies en medewerkers die gerechtigd zijn in Nederland te werken.

2. De Code Verantwoordelijk Marktgedrag
De code geeft duidelijke richtlijnen ter verbetering van de gehele branche, waaronder de arbeidsomstandigheden van het personeel.

3. Specifieke OSB-eisen
Aanvullend wordt gelet op specifieke punten als kwalitetswaarborging van werkzaamheden, adequate verzekeringen en het naleven van de CAO.

Woensdag middag 23 januari 2013 kregen wij het OSB keurmerk officieel uitgereikt. Reden voor trots en reden voor een feestje.

Een verdere professionalisering van onze organisatie is een feit.Het keurmerk onderschrijft volledig waar Vesto als schoonmaak dienstverlener voor staat, naast kwaliteit in de uitvoering van het schoonmaakwerk ook kwaliteit achter de schermen. Een heel essentieel onderdeel daarbij is de zg. NEN 4400-1 keuring, naast de code verantwoordelijk marktgedrag, het navolgen van de CAO regels en voldoende en adequaat verzekerd zijn bij onverhoopte schade’s en ongevallen. Opdrachtgevers krijgen dit aangetoond middels dit keurmerk, wat een hele grote mate van zekerheid biedt, naast natuurlijk een schone werkplek.

In de regio Haarlem is Vesto is de eerste en tot nu toe het enige schoonmaakbedrijf dat erkend is met het OSB keurmerk. Daarmee lopen wij voorop Het is een verplichting om te behalen om lid te kunnen blijven van de branche organisatie. Waar in bepaalde gevallen andere bedrijven besluiten af te haken, is het een bewuste keuze om dit te behalen voor Vesto. Wij zijn van mening dat opdrachtgevers mogen weten waar onze organisatie voor staat. Daar zijn wij trots op!

Mocht u als opdrachtgever meer willen weten, neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190