Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Vakkundige schoonmaak: een veilige werkomgeving

Externe schoonmaak, het blijft een investering, echter vandaag de dag is vakmanschap in schoonmaak en daarbij een voor de opdrachtgever passend en een deskundig advies zonder poespas, belangrijker dan ooit. De investering komt daarbij dan ook gegarandeerd terug.

Juiste schoonmaak zorgde al voor een goede uitstraling van het bedrijfspand, het beperken van ziekte verzuim en het behoud van afwerk materialen als vloeren en meubilair. Nu wordt daar het volgende onderwerp aan toe gevoegd, de veilige werk- en verblijfsomgeving.

Een externe schoonmaak leverancier, een luxe op het eerste oog. Zaak is het maximale uit een oprechte samenwerking te halen. En dan bent u bij Vesto aan het juiste adres. Een juist advies, de juiste frequenties, opgeleide- en ervaren medewerkers, de juiste materialen en middelen.

Als pand eigenaar is de verantwoordelijkheid vooral gelegen in het faciliteren van een veilige en aantrekkelijke werk omgeving voor medewerkers, opdrachtgevers en bezoekers. Dan ontstaat er continuïteit, kwaliteit en vertrouwen. Dat kan Vesto voor u organiseren. Met jarenlange ervaring in schoonmaak dienstverlening, is een advies op maat gegarandeerd. In samenspraak met de opdrachtgever, ontstaat de ideale samenwerking.

Die samenwerking kan bestaan uit slechts de schoonmaakdienstverlening, maar ook uit bijvoorbeeld het inrichten van sanitaire groepen, het buiten terrein, de glasbewassing, lunch verzorging of specialistische werkzaamheden.

Een vrijblijvend advies geven wij graag. Benieuwd naar onze visie, de mogelijkheden en aanpak? Vesto staat u graag te woord. Telefonisch of door middel van het invulformulier aan de rechterkant van deze pagina.

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190