Waar we ons mee bezig houden

Vakkundige schoonmaak: een veilige werkomgeving

Externe schoonmaak, het blijft een investering, echter vandaag de dag is vakmanschap in schoonmaak en daarbij een voor de opdrachtgever passend en een deskundig advies zonder poespas, belangrijker dan ooit. De investering komt daarbij dan ook gegarandeerd terug.

Juiste schoonmaak zorgde al voor een goede uitstraling van het bedrijfspand, het beperken van ziekte verzuim en het behoud van afwerk materialen als vloeren en meubilair. Nu wordt daar het volgende onderwerp aan toe gevoegd, de veilige werk- en verblijfsomgeving.

Een externe schoonmaak leverancier, een luxe op het eerste oog. Zaak is het maximale uit een oprechte samenwerking te halen. En dan bent u bij Vesto aan het juiste adres. Een juist advies, de juiste frequenties, opgeleide- en ervaren medewerkers, de juiste materialen en middelen.

Als pand eigenaar is de verantwoordelijkheid vooral gelegen in het faciliteren van een veilige en aantrekkelijke werk omgeving voor medewerkers, opdrachtgevers en bezoekers. Dan ontstaat er continuïteit, kwaliteit en vertrouwen. Dat kan Vesto voor u organiseren. Met jarenlange ervaring in schoonmaak dienstverlening, is een advies op maat gegarandeerd. In samenspraak met de opdrachtgever, ontstaat de ideale samenwerking.

Die samenwerking kan bestaan uit slechts de schoonmaakdienstverlening, maar ook uit bijvoorbeeld het inrichten van sanitaire groepen, het buiten terrein, de glasbewassing, lunch verzorging of specialistische werkzaamheden.

Een vrijblijvend advies geven wij graag. Benieuwd naar onze visie, de mogelijkheden en aanpak? Vesto staat u graag te woord. Telefonisch of door middel van het invulformulier aan de rechterkant van deze pagina.

Vesto ontwikkeld veilig en gezond op de werkplek verder door

Veilig en gezond (terugkeren) op de werkplek: Vesto ontwikkeld concept verder door, door werken met air fogger: flexibel, razendsnel en tot wel 24 uur lang 99,99% ontsmetten van oppervlakken.

Linoleum vloeren periodiek opblokken

Een linoleum vloer is een behoorlijke investering en kan lang meegaan, mits het regelmatig en juist wordt onderhouden met de juiste werkmethoden en middelen. Door vakmanschap, blijvend resultaat en optimale uitstraling.

Stoom reinigen: hoog niveau hygiëne, duurzaam en effectief bij aanpak bacteriën, virussen en andere verontreinigingen.

Stoom reinigen: een hoog niveau hygiëne, duurzaam en effectief bij aanpak bacteriën en virussen. Met een stoom reiniger kunnen bovendien moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudiger worden gereinigd.

Schoonmaken mobieltjes en tablets, niet te onderschatten

Schoonmaken mobieltjes en tablets: noodzakelijk, niet te onderschatten en nog lang niet vanzelfsprekend als het gaat om bestrijden van bacterien en virussen al het coronavirus.

Corona en de terugkeer naar kantoor regelen

De corona pandemie, welke office of facility manager houdt het niet bezig. Terugkeer naar de werkplek organiseren? Kijk hier naar de mogelijkheden.

Zoek de samenwerking met een extern schoonmaakbedrijf, juist nu!

De corona crisis kan voor organisaties serieuze risico’s, met gevolgen hebben. Kies daarom voor vakmanschap, continuïteit en  optimale invulling van het schoonmaakbudget. Kies voor een externe vakspecialist, juist nu.

Desinfecteren als het niet nodig is, kan gevaarlijk zijn

Vakblad schoonmaak artikel clean totaal: desinfecteren als het niet nodig is, kan gevaarlijk zijn, aldus Paul Harleman van Vileda Professional.

Laatste nieuws ontwikkelingen corona, schoonmaak en gebouw onderhoud

Persconferentie18 september corona: duidelijke signalen, serieuze aandacht voor schoonmaak en gebouw onderhoud

Linoleum vloeren: onderhoud betekend behoud

Een linoleum vloer is, naast een houten vloer, één van de weinige vloersoorten waarvan de levensduur door specialistisch onderhoud, significant verlengt kan worden. Naast regulier schoonmaakwerk is vloerenonderhoud een ander specialisme van Vesto.

Nóg meer mobiliteit door inzet scooters bij Vesto

Nóg meer mobiliteit en flexibiliteit door inzet milieuvriendelijke scooters bij Vesto

Kies voor belangrijk werk! Kies voor werken bij Vesto!

Kies voor belangrijk werk! Kies voor werken bij Vesto!

Nieuw opleidingstraject in de maak

Vesto bereidt nieuw opleidingstraject voor: alleen professionele schoonmaak en niets aan het toeval overlaten. Meerdere nieuwe schoonmakers van Vesto gaan weer bij UL-team de vakopleiding in. Een win-win situatie: trotse medewerkers en de zekerheid van vakkennis over de vloer.