Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Vesto ontzorgt apartementencomplex

Een (ver)bouw proces, bij elk gebouw, vereist veel aandacht en tijd. Aan alles moet worden gedacht. Wat moet waar komen, hoe moet het gebruikt gaan worden, welk afwerk materiaal is het mooist en het duurzaamst? wat moet wanneer worden verhuisd? Er moet veel worden besloten.

De schoonmaak in een bouw situatie speelt ook een belangrijke rol. Alles is nieuw en veelal vinden er nog steeds bouw gerelateerde werkzaamheden plaats. Aannemers, schilders, project inrichters, hoveniers en timmerlieden voeren werkzaamheden uit. En ook dit leidt weer tot extra vervuiling.

Naast dat dit uiteraard het aanzicht van het nieuwe of verbouwde gebouw beïnvloed, is (wellicht) nog belangrijker, dat bijvoorbeeld het nieuwe tapijt, de nieuwe linoleum of stenen vloeren, veel vervuiling voor de kiezen krijgen. En dit terwijl deze net nieuw zijn. Het gevaar van (blijvende) beschadigingen aan de nieuwe afwerkmaterialen ligt op de loer. Een belangrijke reden om juist nu stil te staan bij de schoonmaak. En daar wordt soms, volledig verklaarbaar, pas op een laat moment aan gedacht.

Deze uitdaging gaan wij als Vesto, graag aan. Wij, als betrokken schoonmaakbedrijf, voelen ons verantwoordelijk om snel mee te denken en een passend plan van aanpak voor te stellen, om zo snel mogelijk stof en bouw vuil uit het gebouw te krijgen. Niet alleen om de uitstraling van het nieuwe gebouw in orde te krijgen maar mede om blijvende beschadigingen aan het gebouw te voorkomen.

Door onze permanente bereikbaarheid zijn opdrachtgevers van schoonmaakonderhoud verzekerd van optimale aandacht en snelle en flexibele oplossingen. Het gebouw uit dit voorbeeld wordt bijvoorbeeld al deels gebruikt, terwijl er nog steeds flink wordt gebouwd. Door het stellen van de juiste prioriteiten is de gebouwbeleving van deze gebouw gebruikers toch goed.

Snel schoonmakers of een plan van aanpak nodig? klik hier

Of bel direct 023-5420041← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190