Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Vesto start 10e project op luchthaven Schiphol op

Ontzorgen is wat u ervan merkt!

Onlangs startte Vesto het inmiddels 10e project op de nationale Luchthaven Schiphol op. De medewerkers en directie van Vesto zijn hier enorm trots op. De 10de opdrachtgever neemt schoonmaakonderhoud, bedrijfsdiensten, sanitaire voorzieningen en glasbewassing af.

De laatste jaren is Vesto enorm uitgebreid op de luchthaven. Met het kantoor vlak in de buurt en een goede spreiding over de luchthaven, is Vesto in staat een uitstekende dienstverlening te bieden, met een hoge dekkingsgraad. Vanwege de inmiddels jarenlange ervaring op de luchthaven, weten opdrachtgevers op de luchthaven Schiphol Vesto goed te vinden.

Vesto kent letterlijk en figuurlijk ook de weg op Schiphol (eisen en regelgeving voor bedrijven actief op de luchthaven). Opdrachtgevers op Schiphol kunnen het schoonmaakwerk en alles wat daarbij komt kijken op Schiphol met een gerust hart aan Vesto overlaten.

Vesto wenst haar medewerkers veel plezier op de nieuwe werkplek.

meer over onze organisatie← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190