Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Vesto start diverse schoonmaak projecten op in regio Alkmaar

Vesto stroopt de mouwen letterlijk op, meteen in het begin van het nieuwe jaar. 

Afgelopen jaar werden wij gevraagd eens naar de schoonmaak van een groot VVE complex in het hart van Almaar te kijken en onze visie op de aanpak van de schoonmaak van zo'n grote VVE te geven. Tegelijk werd de uitvraag voor de glasbewassing bij ons neergelegd. Nadat wij dat hadden uitgevoerd, was dat later de doorslag de schoonmaak van alle complexen bij ons onder te brengen, aldus Stefan de Loos.

Wij hebben zeker van de kerst en de oliebollen genoten, vervolgt Stefan. Maar veel tijd om uit te rusten was er niet. De verhuisdozen waren nauwelijks uitgepakt of een gerenommeerd notariskantoor uit de regio Alkmaar belde ons op. Zij wilden graag de schoonmaak aan ons uitbesteden. Zij zochten een betrouwbare, professionele schoonmaker, in bezit van vakdiploma's, die buiten kantoortijd kan werken in een omgeving (sector), waar vertrouwen een grote rol speelt. En die hebben wij! Nadat wij ook de VOG verklaring van onze medewerker hadden overlegd, passend bij deze opdracht, konden wij starten.

Beide objecten staan onder toezicht van Ruud van der Vegt, rayonleider bij Vesto. Met Ruud hebben wij een brok ervaring in huis, waardoor wij ook weer stappen kunnen zetten. Nieuwe objecten, hartstikke blij mee, je moet het ook kunnen beheersen. Met Ruud erbij gaat dat prima lukken en kunnen wij de beloofde kwaliteit waarborgen, sluit Stefan af. 

Met de opstart van deze opdrachten in verschillende schoonmaak disciplines, verzorgt Vesto aldaar het schoonmaakonderhoud, daarnaast levering sanitaire supplies, periodieke- en specialistische schoonmaak.

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190