Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Vesto wenst u prettige feestdagen!

Directie en alle medewerkers van Vesto wensen u een prettige kerstdagen en een gelukkig en voorspoedig 2019!

Aan de vooravond van de feestdagen en de afronding van 2018, wensen wij onze opdrachtgevers, medewerkers, relaties, leveranciers en u, het allerbeste toe voor 2019.

Het jaar 2018 ligt bijna achter ons. Een jaar, waarin een aantrekkende economie steeds meer vorm kreeg. Een jaar waarin zelfs krapte op de huizenmarkt ontstond, een jaar met meer werkgelegenheid, een jaar waarin de crisis verder achter ons werd gelaten.

Ook een jaar, waarin steeds meer opdrachtgevers Vesto wisten te vinden. Een jaar waarin wij ook weer van onze opdrachtgevers hebben geleerd en onze schoonmaakopdrachten inhoud en verbreding hebben gegeven, in de vorm van het uitbreiden van ons diensten pakket. Daar zijn wij onze opdrachtgevers dankbaar voor! Hierdoor kunnen wij ook weer werkgelegenheid bieden en een steentje bijdragen aan de samenleving en maatschappij.

Ook een jaar, waardoor wij iets terug willen geven aan de maatschappij. Daarom hebben wij besloten, in plaats van kerst geschenken, een donatie te doen aan Stichting vrienden van de vijfhoek te Noord-Holland. De Vijfhoek in Heiloo is een erkend orthopedagogisch dagcentrum (O.D.C.) voor kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking uit de hele regio Alkmaar.

klik hier voor de website van Stichting de Vijfhoek

In 2019 zal er binnen onze schoonmaak branche ook het nodige aan de orde zijn. De krapte op de arbeidsmarkt zal opgelost moeten worden. Dit zal ook zeker een rol spelen bij de CAO onderhandelingen die op dit moment plaats vinden. Een goede CAO is noodzakelijk, voor een sterkte, aantrekkelijke branche om in te werken. Een branche die dag in dag uit zorgt voor een goed leefklimaat, waardoor de maatschappij kan door draaien. Wie herinnert zich niet de stakingen bij de Nederlandse Spoorwegen enkele jaren terug, waardoor de stations en treinen niet meer werden schoon gemaakt. Eerst slechts storend, daarna soms zelfs gevaarlijk, met ongedierte en onhygiënische omstandigheden. Wij spreken daarom de hoop uit, dat de onderhandelingen snel tot een mooi resultaat leiden, voor de hele sector, waar werknemers graag werken.

Een gelukkig, voorspoedig en genoegzaam 2019!

Met schone groet,

Directie en medewerkers Vesto← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190