Waar we ons mee bezig houden

Wist u dat Vesto ook glasbewassing en gevelreiniging kan verzorgen?

Een mooie gevel behouden is nog niet zo eenvoudig. Weersinvloeden hebben effect op kozijnen, muren en glas. Het wordt vooral complex als er op hoogte moet worden gewerkt. Voor het werken op hoogte is namelijk ook specifieke wet- en regelgeving van toepassing die je moet weten.

U kunt deze gespecialiseerde schoonmaak werkzaamheden met een gerust hart overlaten aan de gediplomeerde en gespecialiseerde glazenwassers en gevelreinigers van Vesto.

Vesto heeft de benodigde kennis, materialen en machines in huis om glasbewassing en gevelreiniging goed, veilig en verantwoord uit te voeren. Onze glazenwassers en gevelreinigers zijn ervaren. Door alle ervaring zijn ze er aan gewend om rekening te houden met de omstandigheden waarbinnen er wordt gewerkt.

Onze specialisten doen het werk en u krijgt een schone gevel met een optimale eerste indruk voor uw klanten! 

Schoonmaakdiensten

Naast glasbewassing en gevelreiniging bieden wij uiteraard ook andere schoonmaakdiensten aan. Naast ons professionele schoonmaakwerk kunt het onderhoud aan uw bedrijfspand aan ons overlaten, zoals:

Hovenierswerk

Onderhoud parkeerplaats

Spinbestrijding

Verzorgen beplanting binnen

Gespecialiseerd vloeronderhoud

Licht technisch onderhoud

Showroom

Heeft u een showroom? Dan moet niet alleen buiten, maar ook binnen alles schitteren en glimmen. Met een mooie en schone showroom straalt uw showroom vertrouwen en klasse uit en daar gaat het om. Al jaren onderhouden wij showrooms van top-automerken. Met al onze ervaring weten wij precies wat belangrijk is voor u.

Neem voor alle opties op het gebied van glasbewassing, gevelreiniging, onderhoud en schoonmaak contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden.Bij Vesto heb je altijd te maken met één aanspreekpunt voor alle schoonmaakdiensten en onderhoud. Dit verstaat Vesto onder ontzorgen.

LOSKVSR SchoonmaakSchoonmakend NederlandCode Verantwoordelijk Marktgedrag