Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Zoek de samenwerking met een extern schoonmaakbedrijf, juist nu!

De corona crisis kan voor organisaties serieuze risico's, met gevolgen hebben. Kies daarom voor vakmanschap, continuïteit en optimale invulling van het schoonmaakbudget. Kies voor een externe vakspecialist, juist nu.

Schoonmaak uitbesteden, op het eerste gezicht een kostenpost wat niet altijd als noodzakelijk wordt gezien. De afweging kan gemaakt worden om het (tijdelijk) niet uit te besteden en zo een besparing te realiseren. Uiteindelijk kan het echter meer kosten om het in eigen beheer te doen dan het in eerste instantie lijkt.

Schoonmaak is een vak. Niet voor niets staan er meerdere passages in de schoonmaak CAO over het laten volgen van opleidingen door medewerkers van het schoonmaakbedrijf. En daar begint het. Opgeleide schoonmakers zijn vakmensen, die dagelijks op objecten komen en oog hebben voor schoonmaak en bedrijfsdiensten. Ze weten als geen ander wat ze waar moeten gebruiken als het gaat om middelen, materialen en machines. Ze hebben oog voor vervuiling, lezen het gebouw als het ware. En zorgen zo voor een prettige en tegenwoordig vooral veilige omgeving.

Daarnaast doen schoonmakers het schoonmaakwerk op de afgesproken tijden. En niet "als er even tijd over is". Veelal vaste medewerkers, niet degene die even tijd over heeft. Laat staan naast de eigen werkzaamheden, die vanzelfsprekend te allen tijde voor gaan, het betreft immers de core business van het bedrijf, waar de eigen medewerkers in hoofdzaak met bezig moeten zijn. Het is ook altijd lastig de eigen medewerker aan te spreken op de schoonmaak. Is de schoonmaak uitbesteed, zijn er vaste afspraken over wat en wanneer.

Naast het voordeel van vastigheid met de schoonmaak en meer tijd voor de focus kunnen hebben op de eigen bedrijfsvoering, heeft het schoonmaakbedrijf vaak een breed aanbod. Zoals bijvoorbeeld het leveren van sanitaire benodigdheden, het printpapier bijvullen, de planten water geven, sneeuw ruimen, de koelkasten bijhouden, iemand voor de lunch verzorgen, de koffie apparaten laten schoonmaken. Heeft u meerdere uren een schoonmaker over de vloer, kunnen delen van het gebouw ook meerdere keren per dag schoongemaakt worden. Deurkrukken, toiletten, wachtruimtes bijvoorbeeld. Zo is er meer zekerheid als het gaat om aandacht voor de schoonmaak. In deze tijd onmiskenbaar belangrijk.

Is er een externe schoonmaker aanwezig, is er aandacht voor de schoonmaak, wat uitstraalt naar bezoekers en gebruikers van het gebouw. Een vertrouwd gevoel een vakman of vrouw over de vloer te hebben.

Schoonmakers voelen zich verantwoordelijk  het object waar zij werken. Zonder schoonmaakwerk is het uiteindelijk niet meer mogelijk ergens te verblijven. Schoonmakers zijn begin dit jaar benoemd door onze minister president tijdens het uitbreken van de Corona crisis. Schoonmaak is benoemd tot een cruciaal beroep, wat betekend onmisbare ondersteuning. zonder schoonmaak, geen maatschappij.

Vesto verzorgd graag een optimaal aanbod, passend bij de situatie. Wij maken graag tijd vrij om van gedachten te wisselen. Spreekt onze visie u aan? Dan verzorgen wij een passend voorstel. Wilt u direct contact met ons opnemen? 0251-441190 of info@vesto.nl. Ook heeft u de mogelijkheid ons contactformulier hiernaast in te vullen.  

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190