Showroom & Winkel

Showroom & Winkel

Met een mooie en schone showroom straalt uw onderneming vertrouwen en klasse uit én daar gaat het om. Al jaren onderhouden wij showrooms van top-automerken. Met al onze ervaring weten wij precies wat belangrijk is voor u.

Schoonmaak diensten voor een sprankelende eerste indruk

De eerste indruk van uw klanten is van onschatbare waarde. Met een mooie en schone showroom en winkel straalt uw bedrijf vertrouwen en klasse uit én daar gaat het om. Door onze professionele schoonmaak bezorgen we uw klanten een fijne winkelervaring en ontzorgen we uw personeel. Uw personeel kan zich focussen op waar ze goed in zijn, klanten helpen.

Al jaren onderhouden wij showrooms van top-automerken. Met al onze ervaring weten wij precies wat belangrijk is voor u. Uw klanten zijn onze klanten en wij begrijpen de cruciale rol die een onberispelijke presentatie speelt voor uw showroom en winkel.

Iedere showroom is uniek

Iedere showroom en winkel is uniek en heeft specifieke eisen. Ons team is niet alleen gespecialiseerd in de algemene schoonmaak, maar is ook opgeleid om in de bijzondere behoeften van showrooms en winkels te voorzien. Van glasbewassing en het reinigen van glazen vitrines tot specialistisch vloeronderhoud. Onze medewerkers zorgen voor een glansrijke presentatie die de uitstraling van uw producten versterkt.

Kristalheldere glasbewassing en gevelreiniging 

Met glanzende ruiten en een schone gevel zorgt u voor een goede eerste indruk. Samen met onze partners bieden wij gespecialiseerde medewerkers voor glasbewassing en gevelreiniging, waardoor uw showroom letterlijk en figuurlijk straalt. Of het nu gaat om grote glazen puien of delicate displays, we zorgen voor een streeploze, kristalheldere afwerking die de visuele aantrekkingskracht van uw showroom of winkel vergroot. Lees hier meer over op onze pagina Glas- en Gevelreiniging

Een vlekkeloze vloer

De vloer van uw showroom of winkel heeft flink wat te verduren. Ook deze klus is bij ons in goede handen. Of het nu gaat om gietvloeren, tegels of tapijten. We gebruiken geavanceerde technologieën en hoogwaardige reinigingsmiddelen. Zo verwijderen we niet alleen vuil en vlekken, maar herstellen we ook de oorspronkelijke glans van uw vloer. Een vlekkeloze vloer trekt niet alleen de aandacht van klanten, maar draagt ook bij aan een veilige en prettige winkelervaring.

Wij kunnen een hoge kwaliteit leveren door strakke controlesystemen en door betrokken, loyale en goed opgeleide medewerkers. Er is heel weinig verloop, dus ook bij u over de vloer komen vaste mensen. Dit is fijn, want als schoonmaakmedewerkers zijn we onderdeel van uw bedrijf. Zo zien, voelen en ervaren we wat er nodig is voor de meest optimale winkelervaring. We bieden ook tal van facilitaire diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van uw koffiezetapparaten, zodat uw klant altijd een goede kop koffie krijgt.

Met onze schoonmaak diensten diensten gaan wij een stap verder dan u als opdrachtgever verwacht. Zorg, kwaliteit en op maat gemaakte schoonmaakprogramma's. Zou u willen weten of de schoonmaak bij u beter kan? We komen graag een keer kijken en een gratis check doen.

We kijken graag samen met u welk pakket het meest optimaal is. Zo heeft u alles geregeld op één plek. Wel zo efficiënt.

Hygiëne voorzieningen

  • Leveren en bevoorraden van handdesinfectiezuilen, pompjes en dispensers
  • Leveren en bevoorraden van sanitaire materialen
  • Doe-het-zelf schoonmaakpakket (deuren, klinken, telefoons, etc.)
  • Flexibele extra schoonmaakbeurten

Opties voor het onderhoud aan uw bedrijfspand

  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging
  • Hovenierswerk
  • Onderhoud parkeerplaats
  • Verzorgen beplanting binnen
  • Gespecialiseerd vloeronderhoud


Direct contact

Benieuwd naar onze dienstverlening? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

De kern activiteit van Vesto is schoonmaakonderhoud. Maar we kijken ook graag samen verder. Een totaalpakket facilitaire diensten met één aanspreekpunt en de kwaliteit van Vesto zoals u van ons gewend bent.

Medische Zorg

Medische Zorg

Meer Informatie
Showroom & Winkel

Showroom & Winkel

Meer Informatie
Kantoor

Kantoor

Meer Informatie
VVE & Vastgoed

VVE & Vastgoed

Meer Informatie
Industrie

Industrie

Meer Informatie

Vanuit onze vestiging in Beverwijk bedienen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week opdrachtgevers in de provincies Noord- en Zuid Holland.

Alkmaar
Amsterdam
Beverwijk
Den Haag
Haarlem
Leiden
Rotterdam
LOSKVSR SchoonmaakSchoonmakend NederlandCode Verantwoordelijk Marktgedrag