Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Automotive

Maatwerk en ervaring. Een gastvrije ontvangst tijdens dag schoonmaak en een goede, fraaie eerste indruk voor showroom bezoekers. Zomaar twee termen die Vesto motiveert van elke verkoop omgeving (ook buiten automotive), een succes te maken. De definitie "wat schoon is is schoon" gaat namelijk wat Vesto betreft niet in elke situatie gelijk op. Het hoeft niet altijd alleen te betekenen de afwezigheid van vuil.

Wat als schoon wordt beleefd in een kantoorachtige omgeving hoeft niet gaat op te gaan als schoon als het gaat om verkoop- en representatieve ruimten. Hier kan schoon heel anders beleefd worden als het gaat om glanzen en schitteren, hier kunnen hele andere schoonmaak programma's en schoonmaak frequenties het gewenste resultaat geven. De eerste indruk voor klanten in een showroom zijn vaak bepalend voor het verloop van het verkoop proces, de medewerkers van Vesto zijn uitstekend in staat daar een steentje aan bij te dragen! Graag delen wij met u op welke manier wij uitstraling en beleving van verkoop- en representatieve gebouwen realiseren.

Door onze ervaring, onder meer met bovenstaande merken, zijn wij uitstekend in staat ons te verplaatsen in de processen die plaats vinden in showrooms en passende schoonmaak oplossingen te bieden voor elke situatie.

lees hier een artikel over het oplossen van specifieke vloeren problemen in bijzondere situaties.

Vul ons contact formulier in voor vrijblijvende informatie of kennismaking.

Om terug te gaan naar startpagina, klik hier

Om te gaan naar onze pagina over onze totale dienstverlening, klik hier

Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190