Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Automotive

Maatwerk en ervaring. Een gastvrije ontvangst tijdens dag schoonmaak en een goede, fraaie eerste indruk voor showroom bezoekers. Zomaar twee termen die Vesto motiveert van elke verkoop omgeving (ook buiten automotive), een succes te maken. De definitie "wat schoon is is schoon" gaat namelijk wat Vesto betreft niet in elke situatie gelijk op. Het hoeft niet altijd alleen te betekenen de afwezigheid van vuil.

Wat als schoon wordt beleefd in een kantoorachtige omgeving hoeft niet gaat op te gaan als schoon als het gaat om verkoop- en representatieve ruimten. Hier kan schoon heel anders beleefd worden als het gaat om glanzen en schitteren, hier kunnen hele andere schoonmaak programma's en schoonmaak frequenties het gewenste resultaat geven. De eerste indruk voor klanten in een showroom zijn vaak bepalend voor het verloop van het verkoop proces, de medewerkers van Vesto zijn uitstekend in staat daar een steentje aan bij te dragen! Graag delen wij met u op welke manier wij uitstraling en beleving van verkoop- en representatieve gebouwen realiseren.

Door onze ervaring, onder meer met bovenstaande merken, zijn wij uitstekend in staat ons te verplaatsen in de processen die plaats vinden in showrooms en passende schoonmaak oplossingen te bieden voor elke situatie.

lees hier een artikel over het oplossen van specifieke vloeren problemen in bijzondere situaties.

Vul ons contact formulier in voor vrijblijvende informatie of kennismaking.

Om terug te gaan naar startpagina, klik hier

Om te gaan naar onze pagina over onze totale dienstverlening, klik hier

Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezond, veilig, helder en frisse verblijfsomgeving

De essentie van hygiëne is realiteit. Schoonmaak uitbesteden is niet langer een luxe artikel, maar noodzakelijk in veel gevallen voor continuïteit van de bedrijfsvoering van uw organisatie.

Lees Meer

Regulier schoonmaakonderhoud

Vesto biedt een facilitair dienstenpakket en bedrijfsdiensten, wat meer omvat dan alleen het reguliere schoonmaakonderhoud van uw bedrijf, (zorg)praktijk, VVE, winkel of kantoorgebouw.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: de gevel en de entree. Daarnaast hebben weersinvloeden uitwerking op kozijnen en het glas. U kunt het met een gerust hart overlaten aan de gediplomeerde specialisten als de glazenwassers en gevelreinigers van Vesto.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Regelmatig specialistisch onderhoud zorgt voor langere levensduur afwerkmaterialen en betere hygiënische omstandigheden. Het reguliere schoonmaakonderhoud wordt eenvoudiger en verbeterd de uitstraling van uw object. Schoonmaakonderhoud bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak handelingen.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer