Ontzorgen is wat u ervan merkt

Industrie

Ook als het gaat om de inzet van specialistische machines, zwaardere materialen en middelen om industriële omgevingen schoon te houden, bent u bij Vesto aan het juiste adres.

Vaak gaat het bij industriële processen om continue diensten en pieken en dalen in de bezetting. Er moet worden schoon gemaakt maar wel op tijden dat het niet verstorend werkt. Ook hier geldt weer: een programma op maat, afgestemd op elke specifieke situatie, in goed overleg tot stand gekomen. Zodat toch alles wordt meegenomen en de schoonmaak geruisloos aansluit in plaats van verstoort.

Of het nu gaat om een logistiek proces, fabriekshal of opslag, Vesto stelt voor u het meest effectieve programma voor. Ook als u temaken heeft met audits op het gebied van reinheid bij opslag van bijzondere artikelen: Vesto kan zorgen dat u de normen probleemloos haalt, keer op keer. 

Bel voor een oriënterend gesprek 0251-441190

Ontzorgen is wat u ervan merkt

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Veilig & Gezond

Er is sprake van een nieuwe realiteit binnen de samenleving en daarmee het bedrijfsleven, sinds de uitbraak van het coronavirus COVID-19, wat vraagt om nieuwe hygiëne oplossingen.

Lees Meer

Reguliere Schoonmaak

Bij bedrijven en organisaties nemen wij veilig en maatschappelijk verantwoord de dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaak ter hand.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: het gevelglas. Niet zo eenvoudig als het lijkt, moeilijk als het de buitenboel betreft. Vooral op hoog niveau bent u aangewezen op specialisten.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Schoonmaakonderhoud blijft bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak.

Lees Meer

Facilitaire Diensten

Het draaiend houden van een gebouw stopt namelijk niet bij schoonmaak. Andere facilitaire zaken komen hier ook bij kijken.

Lees Meer