Industrie

Industrie

Schoonmaken in een industriële omgeving is een aparte tak van sport. Er moeten specialistische machines, zwaardere materialen en middelen ingezet worden. Dat vraagt om een schoonmaakspecialist.

Schoonmaak diensten voor fabrieken, productiebedrijven, bedrijfsterreinen en de logistieke sector

De industriële sector is dynamisch. Flexibiliteit is van cruciaal belang. Net als een schone en hygiënische werkomgeving. Wij begrijpen de unieke eisen van de industriële sector, variërend van logistieke centra en fabrieken tot productiebedrijven en bedrijfsterreinen. Er moeten specialistische machines, zwaardere materialen en middelen ingezet worden. Dat vraagt om een schoonmaakspecialist.

Een hygiënische en veilige werkomgeving

Schoonmaken binnen de industriële sector vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. Ons goed opgeleide personeel begrijpt de complexiteit van het reinigen van grote productiehallen, magazijnen en bedrijfsterreinen. We hanteren geavanceerde methoden en technologieën om niet alleen zichtbaar vuil, maar ook industriële verontreinigingen aan te pakken. Hierdoor wordt een veilige en gezonde werkomgeving gewaarborgd.

Heeft u te maken met opslag van bijzondere artikelen en moet u audits op het gebied van reinheid behalen? Wij zorgen ervoor dat dat probleemloos lukt, keer op keer.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en ervaren. Daarbij hebben wij weinig verloop, waardoor u vaste gezichten ziet. Dit is fijn, want als schoonmaakmedewerkers zijn we onderdeel van uw bedrijf. Zo zien, voelen en ervaren we wat er nodig is voor de meest optimale werkomgeving.

Een op-maat-gemaakt schoonmaakprogramma

Eén van onze onderscheidende kenmerken is onze capaciteit om aanpasbare schoonmaakprogramma's te leveren die aansluiten op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om dagelijkse reiniging van uw kantoren, specialistisch vloeronderhoud of een regelmatige dieptereiniging. Wij zorgen ervoor dat alles mogelijk is. 
 
In de industriële sector staat het nooit stil. Werkt u met continue diensten en heeft u pieken en dalen in uw bezetting? Dan maken wij schoon op tijden dat het niet verstorend is. Wij zorgen voor maximale efficiëntie zonder de productiviteit te verstoren.

Ook kiezen we heel bewust voor het juiste reinigingsmiddel. Dit vindt plaats op basis van een verkenning van de te reinigen producten, de te reinigen materialen en het soort verontreiniging. Ook de meest optimale reinigingsmethode wordt weloverwogen gekozen.

Efficiënt en Optimaal schoon 

Wij begrijpen het belang van een grondige reiniging, vooral in de industriële sector waar veiligheid en efficiëntie centraal staat. Van het reinigen van vloeren en machines tot het verwijderen van olie- en vetresten. Wij streven naar een omgeving waarin medewerkers veilig kunnen werken en machines optimaal presteren.

Uw schoonmaakprogramma kunt u eenvoudig uitbreiden met tal van facilitaire diensten. U stelt zelf uw pakket samen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onderhoud van het parkeerterrein, maar ook onderhoud van koffie- en snoepautomaten, hygiëne voorzieningen, beheer van sanitaire benodigdheden of afvalmanagement. 

Met onze schoonmaak diensten diensten gaan wij een stap verder dan u als opdrachtgever verwacht. Zorg, kwaliteit en op maat gemaakte schoonmaakprogramma's. Zou u willen weten of de schoonmaak bij u beter kan? We komen graag een keer kijken en een gratis check doen.

We kijken graag samen met u welk pakket het meest optimaal is. Zo heeft u alles geregeld op één plek. Wel zo efficiënt.

Wij bieden de volgende diensten:

 • Regulier schoonmaakonderhoud
 • Flexibele extra schoonmaakbeurten
 • Leveren en bevoorraden van sanitaire materialen
 • Stoom-ultra-diepte reiniging van uw sanitair
 • Beheer en onderhoud koffieautomaten
 • Beheer en onderhoud snoepautomaten
 • Afvalmanagement
 • Onderhoud parkeerplaats
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Gespecialiseerd vloeronderhoud

Direct contact

Benieuwd naar onze dienstverlening? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

De kern activiteit van Vesto is schoonmaakonderhoud. Maar we kijken ook graag samen verder. Een totaalpakket facilitaire diensten met één aanspreekpunt en de kwaliteit van Vesto zoals u van ons gewend bent.

Medische Zorg

Medische Zorg

Meer Informatie
Showroom & Winkel

Showroom & Winkel

Meer Informatie
Kantoor

Kantoor

Meer Informatie
VVE & Vastgoed

VVE & Vastgoed

Meer Informatie
Industrie

Industrie

Meer Informatie

Vanuit onze vestiging in Beverwijk bedienen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week opdrachtgevers in de provincies Noord- en Zuid Holland.

Alkmaar
Amsterdam
Beverwijk
Den Haag
Haarlem
Leiden
Rotterdam
LOSKVSR SchoonmaakSchoonmakend NederlandCode Verantwoordelijk Marktgedrag