Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Industrie

Ook als het gaat om de inzet van specialistische machines, zwaardere materialen en middelen om industriële omgevingen schoon te houden, bent u bij Vesto aan het juiste adres.

Vaak gaat het bij industriële processen om continue diensten en pieken en dalen in de bezetting. Er moet worden schoon gemaakt maar wel op tijden dat het niet verstorend werkt. Ook hier geldt weer: een programma op maat, afgestemd op elke specifieke situatie, in goed overleg tot stand gekomen. Zodat toch alles wordt meegenomen en de schoonmaak geruisloos aansluit in plaats van verstoort.

Of het nu gaat om een logistiek proces, fabriekshal of opslag, Vesto stelt voor u het meest effectieve programma voor. Ook als u temaken heeft met audits op het gebied van reinheid bij opslag van bijzondere artikelen: Vesto kan zorgen dat u de normen probleemloos haalt, keer op keer. 

Bel voor een oriënterend gesprek 0251-441190

Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezond, veilig, helder en frisse verblijfsomgeving

De essentie van hygiëne is realiteit. Schoonmaak uitbesteden is niet langer een luxe artikel, maar noodzakelijk in veel gevallen voor continuïteit van de bedrijfsvoering van uw organisatie.

Lees Meer

Regulier schoonmaakonderhoud

Vesto biedt een facilitair dienstenpakket en bedrijfsdiensten, wat meer omvat dan alleen het reguliere schoonmaakonderhoud van uw bedrijf, (zorg)praktijk, VVE, winkel of kantoorgebouw.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: de gevel en de entree. Daarnaast hebben weersinvloeden uitwerking op kozijnen en het glas. U kunt het met een gerust hart overlaten aan de gediplomeerde specialisten als de glazenwassers en gevelreinigers van Vesto.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Regelmatig specialistisch onderhoud zorgt voor langere levensduur afwerkmaterialen en betere hygiënische omstandigheden. Het reguliere schoonmaakonderhoud wordt eenvoudiger en verbeterd de uitstraling van uw object. Schoonmaakonderhoud bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak handelingen.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer