Een breed aanbod aan schoonmaakdiensten

Reguliere Schoonmaak

Veilig, vakkundig en maatschappelijk verantwoord.

Bij bedrijven en organisaties nemen wij veilig en maatschappelijk verantwoord de dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaak ter hand.

Dagelijks schoonmaakonderhoud

Schoonmaken is organiseren. Organiseren met behulp van een systeem dat uitgaat van een consequent doorgevoerde scheiding tussen dagelijks en periodiek onderhoud.

Dagelijks schoonmaakonderhoud

Meer over dagelijks schoonmaakonderhoud

Periodiek schoonmaakonderhoud

Voor het periodiek en specialistisch onderhoud beschikt Vesto over mobiele teams van speciaal opgeleide vakmensen. Zij beschikken over alle benodigde materialen, machines en middelen en zijn opgeleid in het gebruik daarvan.

Meer over periodiek schoonmaakonderhoud

Door de flexibiliteit van deze mensen, kunnen zij naast periodieke werkzaamheden ook extra werkzaamheden snel en deskundig uitvoeren, zoals bij bezoek van gasten aan uw kantoorgebouw, waarbij een tussentijdse schoonmaak van de entree of toiletten gewenst is.

Specialistische diensten

Onderhoud is behoud, eerste indrukken tellen dubbel. Onder andere versleten linoleum of vervuild tapijt is onwenselijk. Om gebouwen in top conditie te houden en investeringen in afwerk materialen van gebouwen (bijvoorbeeld tapijt of linoleum) uit te kunnen stellen, is specialistisch onderhoud daarom nodig.

Specialistische diensten

Meer over specialistische diensten

Calamiteitendienst

Een pot koffie over de tapijtvloer, bekladde ramen of lekkage. Een ongeluk meldt zich nooit vooraf. In ieder geval: Vesto staat voor u klaar!

Calamiteitendienst

Meer over onze calamiteitendienst

Bekijk alle diensten

Ontzorgen is wat u ervan merkt

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Veilig & Gezond

Er is sprake van een nieuwe realiteit binnen de samenleving en daarmee het bedrijfsleven, sinds de uitbraak van het coronavirus COVID-19, wat vraagt om nieuwe hygiƫne oplossingen.

Lees Meer

Reguliere Schoonmaak

Bij bedrijven en organisaties nemen wij veilig en maatschappelijk verantwoord de dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaak ter hand.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: het gevelglas. Niet zo eenvoudig als het lijkt, moeilijk als het de buitenboel betreft. Vooral op hoog niveau bent u aangewezen op specialisten.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Schoonmaakonderhoud blijft bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak.

Lees Meer

Facilitaire Diensten

Het draaiend houden van een gebouw stopt namelijk niet bij schoonmaak. Andere facilitaire zaken komen hier ook bij kijken.

Lees Meer