Dagelijkse schoonmaak

Dagelijkse schoonmaak

Een schone en frisse omgeving is niet alleen aangenaam, maar speelt ook een cruciale rol in het bevorderen van de productiviteit en een positieve sfeer.

Een schone werk- en leefomgeving, iedere dag

Vesto staat bekend om het leveren van hoogwaardige schoonmaak diensten, uitgevoerd door goed opgeleid personeel. Zorg en kwaliteit staan bij ons voorop!

Wij leveren schoonmaak diensten voor diverse gebouwen en sectoren, zoals kantoren, wooncomplexen, retail, zorg en de industrie. U kunt bij ons terecht voor specialistische schoonmaak diensten, facilitaire diensten, maar uiteraard ook voor de reguliere en dagelijkse schoonmaak.

Iedere dag optimaal schoon

Schoonmaakwerkzaamheden zoals stofzuigen, dweilen, bureau’s afstoffen, prullenbakken legen, het sanitair reinigen en de pantry’s op orde brengen vallen onder de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden.

De dagelijkse schoonmaak is niet alleen gericht op het behouden van een schone en aantrekkelijke ruimte, maar ook op het verminderen van de verspreiding van ziektekiemen en allergenen.

Een schone werk- en leefomgeving bevordert een gezondere omgeving. Het vermindert het ziekteverzuim en creëert een positieve atmosfeer waarin mensen goed kunnen gedijen. Een schone omgeving heeft dus een directe invloed op het welzijn, de gezondheid en de productiviteit van mensen.

Goed opgeleid, ervaren en professioneel

Schoonmaken is organiseren. Dit betekent een perfecte uitvoering van de schoonmaak, heldere communicatie met opdrachtgevers, werken met maatwerk schoonmaakprogramma's en goed opgeleide medewerkers. 

Of het nu gaat om het stofvrij houden van oppervlakken, het zorgvuldig stofzuigen van kantoorruimtes of het hygiënisch schoonmaken van het sanitair, ons team zorgt voor een consistente en hoogwaardige schoonmaak. Wij kunnen deze continue kwaliteit leveren door een niet aflatende controle op de uitgevoerde werkzaamheden.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en ervaren. Daarbij hebben wij weinig verloop, waardoor u vaste gezichten ziet. Dit is fijn, want als schoonmaakmedewerkers zijn we onderdeel van uw bedrijf. Zo zien, voelen en ervaren we wat er nodig is voor de meest optimale leef- en werkomgeving.

Een op-maat-gemaakt schoonmaakprogramma

Wij begrijpen dat elk pand en bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om de dagelijkse schoonmaak. Daarom bieden wij geïndividualiseerde schoonmaakprogramma's die naadloos aansluiten op uw behoefte.

Onze flexibele dienstverlening zorgt daarbij voor optimaal gemak. U kunt zich concentreren op de kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor een schone omgeving.

Specialistische schoonmaak 

Een pand of ruimte écht schoonhouden vraagt zo nu en dan om iets extra’s. Grondig vloeronderhoud, gevelreiniging, glasbewassing, hovenierswerk of onderhoud aan de parkeerplekken. Dankzij onze ervaring weten we precies wat er nodig is en vooral wanneer. Ook voor deze periodieke en meer specialistische schoonmaak bent u bij Vesto aan het goede adres. 

Met onze schoonmaak diensten diensten gaan wij een stap verder dan u als opdrachtgever verwacht. Zorg, kwaliteit en op maat gemaakte schoonmaakprogramma's. Zou u willen weten of de schoonmaak bij u beter kan? We komen graag een keer kijken en een gratis check doen.

We kijken graag samen met u welk pakket het meest optimaal is. Zo heeft u alles geregeld op één plek. Wel zo efficiënt.

Direct contact

Benieuwd naar onze dienstverlening? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

De kern activiteit van Vesto is schoonmaakonderhoud. Maar we kijken ook graag samen verder. Een totaalpakket facilitaire diensten met één aanspreekpunt en de kwaliteit van Vesto zoals u van ons gewend bent.

Medische Zorg

Medische Zorg

Meer Informatie
Showroom & Winkel

Showroom & Winkel

Meer Informatie
Kantoor

Kantoor

Meer Informatie
VVE & Vastgoed

VVE & Vastgoed

Meer Informatie
Industrie

Industrie

Meer Informatie

Vanuit onze vestiging in Beverwijk bedienen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week opdrachtgevers in de provincies Noord- en Zuid Holland.

Alkmaar
Amsterdam
Beverwijk
Den Haag
Haarlem
Leiden
Rotterdam
LOSKVSR SchoonmaakSchoonmakend NederlandCode Verantwoordelijk Marktgedrag