Een breed aanbod aan schoonmaakdiensten

Regulier schoonmaakonderhoud

De specifieke schoonmaakdienstverlening van Vesto is met name bedoeld voor bedrijven en organisaties die hoge eisen stellen aan de representativiteit van hun inrichting. De zorg voor kwaliteit staat voorop.

Schoonmaken is organiseren. Dat betekend een perfecte organisatie en uitvoering van het schoonmaakonderhoud, een heldere communicatie met opdrachtgevers, het werken met op de locatie afgestemde werkprogramma's en met goed opgeleide medewerkers. Vesto waarborgt de kwaliteit door controle op de uitgevoerde werkzaamheden.  

Vesto levert een schoonmaakdienstverlening die zich kenmerkt door een constante kwaliteit. Dit is mogelijk door een niet aflatende controle op de uitgevoerde werkzaamheden. Met onze bedrijfsdiensten gaan wij een stap verder dan u als opdrachtgever misschien verwacht. Prettig om te weten, voor meerdere facilitaire diensten één aanspreekpunt.

Ontzorgen is wat u ervan merkt

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezond, veilig, helder en frisse verblijfsomgeving

De essentie van hygiëne is realiteit. Schoonmaak uitbesteden is niet langer een luxe artikel, maar noodzakelijk in veel gevallen voor continuïteit van de bedrijfsvoering van uw organisatie.

Lees Meer

Regulier schoonmaakonderhoud

Vesto biedt een facilitair dienstenpakket en bedrijfsdiensten, wat meer omvat dan alleen het reguliere schoonmaakonderhoud van uw bedrijf, (zorg)praktijk, VVE, winkel of kantoorgebouw.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: de gevel en de entree. Daarnaast hebben weersinvloeden uitwerking op kozijnen en het glas. U kunt het met een gerust hart overlaten aan de gediplomeerde specialisten als de glazenwassers en gevelreinigers van Vesto.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Regelmatig specialistisch onderhoud zorgt voor langere levensduur afwerkmaterialen en betere hygiënische omstandigheden. Het reguliere schoonmaakonderhoud wordt eenvoudiger en verbeterd de uitstraling van uw object. Schoonmaakonderhoud bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak handelingen.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer