Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Kantoren

Regulier kantoor schoonmaakonderhoud van Vesto: altijd volgens de laatste, verantwoorde standaarden, duurzaam, innovatief en altijd optimaal resultaat.

Een schoon en representatief kantoor verminderd ziekteverzuim, verhoogd arbeidsmoraal van medewerkers en productiviteit. Dit is onomstotelijk aangetoond. De interieurverzorgers van Vesto zijn opgeleid en bezitten het vakdiploma schoonmaak, worden geïnstrueerd volgens de meest actuele werkmethoden en prettig werkende, innovatieve, duurzame materialen en middelen zodat ook hun arbeidsvreugde optimaal is en u als opdrachtgever met een schoon en fris kantoor daar weer van profiteert. Dat verstaat Vesto onder vakmanschap voor een écht schone en gezonde werkomgeving.

Totale dienstverlening

De dienstverlening van Vesto stopt niet bij het genoemde, reguliere schoonmaakwerk. Vesto neemt tegelijkertijd ook bedrijfsdiensten uit handen. Of het nu gaat om het bijvullen en bestellen van de sanitaire benodigdheden, planten water geven, print papier bijvullen, een koffie ronde doen of vergelijkbare dienstverlening.

Bekijk alle sectoren

Bekijk alle diensten

Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezond, veilig, helder en frisse verblijfsomgeving

De essentie van hygiëne is realiteit. Schoonmaak uitbesteden is niet langer een luxe artikel, maar noodzakelijk in veel gevallen voor continuïteit van de bedrijfsvoering van uw organisatie.

Lees Meer

Regulier schoonmaakonderhoud

Vesto biedt een facilitair dienstenpakket en bedrijfsdiensten, wat meer omvat dan alleen het reguliere schoonmaakonderhoud van uw bedrijf, (zorg)praktijk, VVE, winkel of kantoorgebouw.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: de gevel en de entree. Daarnaast hebben weersinvloeden uitwerking op kozijnen en het glas. U kunt het met een gerust hart overlaten aan de gediplomeerde specialisten als de glazenwassers en gevelreinigers van Vesto.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Regelmatig specialistisch onderhoud zorgt voor langere levensduur afwerkmaterialen en betere hygiënische omstandigheden. Het reguliere schoonmaakonderhoud wordt eenvoudiger en verbeterd de uitstraling van uw object. Schoonmaakonderhoud bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak handelingen.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer