Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Kantoren

Een schoon en representatief kantoor verminderd ziekteverzuim, verhoogd arbeidsmoraal van medewerkers en productiviteit. Dit is onomstotelijk aangetoond. De interieurverzorgers van Vesto worden geïnstrueerd met de meest actuele werkmethoden en prettig werkende, innovatieve materialen en middelen zodat ook hun arbeidsvreugde optimaal is en u als opdrachtgever met een schoon en fris kantoor daar weer van profiteert.

Schoonmaakonderhoud wordt door iedereen anders ervaren en beleving speelt daarbij een belangrijke rol, naast de technische kwaliteit (het resultaat van de inspanningen van de schoonmakers). De enige manier om gehoor te geven aan de wensen van opdrachtgevers is door ook na de gunning in contact te blijven om zo op langere termijn onze dienstverlening af te blijven stemmen op wellicht veranderende omstandigheden. Graag leggen wij uit, op welke flexibele manier wij dit aanpakken.

Om terug te gaan naar startpagina, klik hier

Om te gaan naar dienstverlening, klik hier

Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190