Kantoor

Kantoor

De schoonmaak van een kantoor gaat verder dan alleen het afnemen van meubilair. Wij houden ons ook bezig met: afvalmanagement, vloeronderhoud, koffie- & snoepautomaten, sanitaire voorzieningen, catering, glasbewassing en gevelreiniging.

Schoonmaak diensten voor een gezonde en fijne werkplek

De basis voor een fijne werkplek is een schone werkomgeving. Een schone en georganiseerde werkplek is niet alleen fijn voor uw medewerkers, maar het speelt ook een cruciale rol in hun welzijn en productiviteit. Een schone werkomgeving zorgt ook voor rust, waardoor iedereen zich thuis kan voelen op kantoor.

Onze schoonmaak professionals begrijpen dat een kantooromgeving specifieke aandacht vereist, van de werkplek zelf tot vergaderzalen en gemeenschappelijke ruimtes zoals de entree. Met hun expertise zorgen zij voor een onberispelijke werkomgeving die niet alleen de hygiëne waarborgt, maar ook bijdraagt aan het welzijn en de tevredenheid van uw medewerkers, bezoekers en klanten.

Een onberispelijke werkomgeving

Per kantoor kijken wij altijd naar de behoefte. Een veelgebruikte ruimte krijgt meer aandacht dan een ruimte waar al geruime tijd geen gebruik van is gemaakt. Naast deze efficiënte en bovenal doelmatige manier van schoonmaken zijn ook flexibele tijden mogelijk.

Het schoonmaken van een kantoor gaat verder dan alleen het afnemen van meubilair. Wij houden ons ook bezig met: afvalmanagement, vloeronderhoud, koffie- & snoepautomaten, sanitaire voorzieningen, catering, glasbewassing en gevelreiniging. Het is zelfs mogelijk om licht technisch onderhoud aan onze klussendienst uit te besteden.

Samen met onze partners bieden we niet alleen uitmuntende schoonmaak, maar ook specialistische reiniging en een uitgebreid pakket aan facilitaire diensten. Hierdoor kan uw personeel zich concentreren op hun werk, wetende dat voor alle aspecten van hun werkomgeving wordt gezorgd.

Onze flexibele dienstverlening zorgt voor optimaal gemak. U kunt zich concentreren op de kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor een schone omgeving.

Goed opgeleid, ervaren en professioneel

Schoonmaken is organiseren. Dit betekent een perfecte uitvoering van de schoonmaak, heldere communicatie met opdrachtgevers, werken met maatwerk schoonmaakprogramma's en goed opgeleide medewerkers. 

Of het nu gaat om het stofvrij houden van oppervlakken, het zorgvuldig stofzuigen van kantoorruimtes of het hygiënisch schoonmaken van het sanitair, ons team zorgt voor een consistente en hoogwaardige schoonmaak. Wij kunnen deze continue kwaliteit leveren door een niet aflatende controle op de uitgevoerde werkzaamheden.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en ervaren. Daarbij hebben wij weinig verloop, waardoor u vaste gezichten ziet. Dit is fijn, want als schoonmaakmedewerkers zijn we onderdeel van uw bedrijf. Zo zien, voelen en ervaren we wat er nodig is voor de meest optimale werkomgeving.

Onderhoud aan uw bedrijfspand

Een representatief bedrijfspand is een visitekaartje voor uw organisatie. Wij bieden daarom ook uitgebreide onderhoudsprogramma's om ervoor te zorgen dat de buitenkant van uw pand net zo uitnodigend is als het interieur. Van regelmatige gevel- en glasreiniging, het onderhoud van de groenvoorzieningen tot de parkeerplekken. Wij nemen de zorg voor uw bedrijfspand graag van u over.

Met Vesto kiest u voor een schoonmaakpartner die de totale werkomgeving in ogenschouw neemt en uw kantoor transformeert tot een plek waar hygiëne, comfort en productiviteit hand in hand gaan.

Met onze schoonmaak diensten diensten gaan wij een stap verder dan u als opdrachtgever verwacht. Zorg, kwaliteit en op maat gemaakte schoonmaakprogramma's. Zou u willen weten of de schoonmaak bij u beter kan? We komen graag een keer kijken en een gratis check doen.

We kijken graag samen met u welk pakket het meest optimaal is. Zo heeft u alles geregeld op één plek. Wel zo efficiënt.

Hygiëne voorzieningen voor een gezonde werkomgeving

 • Leveren en bevoorraden van handdesinfectiezuilen, pompjes en dispensers
 • Leveren en bevoorraden van sanitaire materialen
 • Doe-het-zelf schoonmaakpakket (deurklinken, telefoons, etc.)
 • Flexibele extra schoonmaakbeurten
 • Intensieve reiniging van toetsenbord en telefoon
 • Stoom-ultra-diepte reiniging van uw sanitair

Opties voor het onderhoud aan uw bedrijfspand

 • Glas- en gevelreiniging, schoonmaken binnen raambekleding
 • Hovenierswerk, onderhoud parkeerplaats
 • Verzorgen beplanting binnen
 • Licht technisch onderhoud
 • Onderhoud vloeren

Direct contact

Benieuwd naar onze dienstverlening? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

De kern activiteit van Vesto is schoonmaakonderhoud. Maar we kijken ook graag samen verder. Een totaalpakket facilitaire diensten met één aanspreekpunt en de kwaliteit van Vesto zoals u van ons gewend bent.

Medische Zorg

Medische Zorg

Meer Informatie
Showroom & Winkel

Showroom & Winkel

Meer Informatie
Kantoor

Kantoor

Meer Informatie
VVE & Vastgoed

VVE & Vastgoed

Meer Informatie
Industrie

Industrie

Meer Informatie

Vanuit onze vestiging in Beverwijk bedienen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week opdrachtgevers in de provincies Noord- en Zuid Holland.

Alkmaar
Amsterdam
Beverwijk
Den Haag
Haarlem
Leiden
Rotterdam
LOSKVSR SchoonmaakSchoonmakend NederlandCode Verantwoordelijk Marktgedrag