Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Kies voor belangrijk werk! Kies voor werken bij Vesto!

Kies voor belangrijk werk! Kies voor werken bij Vesto!

Lees Meer »

Nieuw opleidingstraject in de maak

Vesto bereidt nieuw opleidingstraject voor: alleen professionele schoonmaak en niets aan het toeval overlaten. Meerdere nieuwe schoonmakers van Vesto gaan weer bij UL-team de vakopleiding in. Een win-win situatie: trotse medewerkers en de zekerheid van vakkennis over de vloer.

Lees Meer »

Vakkundige schoonmaak: een veilige werkomgeving

Externe schoonmaak, een investering, echter vandaag de dag is vakmanschap in schoonmaak en daarbij een voor de opdrachtgever passend en een deskundig advies zonder poespas, belangrijker dan ooit. Die investering komt gegarandeerd terug.

Lees Meer »

Mobiele ploeg Vesto onderweg met vernieuwde belettering

Vak geschoolde schoonmakers mobiele ploeg Vesto onderweg met vernieuwd logo op de bedrijfswagens

Lees Meer »

Terugblik langs de ladder: vanaf onderaan tot heden

Onlangs sprak Ronald Bruins, hoofdredacteur van het vakblad Servicemanagement met onze directeur-eigenaar Stefan de Loos, over het hoe en waarom van het schoonmaak vak, het mensenwerk, de ontwikkelingen. Terug naar het begin. 

Lees Meer »

André de Reus, schoonmaak expert, aan het woord: schoonmaakadviezen in Corona tijd

André de Reus, schoonmaakexpert en oprichter adviesbureau ATIR aan het woord: schoonmaakadviezen in corona tijd, aanbevelingen die iedereen kan plaatsen in zijn- of haar omgeving.

Lees Meer »

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190