Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Mobiele ploeg Vesto onderweg met vernieuwde belettering

Vak geschoolde schoonmakers mobiele ploeg Vesto onderweg met vernieuwd logo op de bedrijfswagens

Lees Meer »

Terugblik langs de ladder: vanaf onderaan tot heden

Onlangs sprak Ronald Bruins, hoofdredacteur van het vakblad Servicemanagement met onze directeur-eigenaar Stefan de Loos, over het hoe en waarom van het schoonmaak vak, het mensenwerk, de ontwikkelingen. Terug naar het begin. 

Lees Meer »

André de Reus, schoonmaak expert, aan het woord: schoonmaakadviezen in Corona tijd

André de Reus, schoonmaakexpert en oprichter adviesbureau ATIR aan het woord: schoonmaakadviezen in corona tijd, aanbevelingen die iedereen kan plaatsen in zijn- of haar omgeving.

Lees Meer »

Schoonmakers onmisbaar in Nederland

Schoonmakers zijn onmisbaar in Nederland. Branchevereniging OSB start actie #SchoonmakersBedankt. Lees hier het artikel uit cleantotaal van 23 maart.

Lees Meer »

Schoonmaak tijdens Corona perikelen, onderhoud parkeer garages

De Corona perikelen zorgen voor tijd voor periodiek onderhoud, waaronder parkeer garages. Deze week vegen wij diverse parkeergarages op Schiphol-Rijk. 

Lees Meer »

Kan Vesto nu extra komen schoonmaken?

Om voor opdrachtgevers zo goed mogelijk in te spelen op de actuele problemen, hebben we aangepaste schoonmaakpakketten opgesteld. Een combinatie van pakketten is ook mogelijk.

Lees Meer »

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190