Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Zorg

Premium schoonmaak met zorg. U wilt uw bezoekers een vertrouwd en veilig gevoel geven en u let sterk op de hygiëne. Vooral nu. Voor zorgpraktijken is hygiëne een belangrijke basis voorwaarde voor het dagelijks kunnen functioneren.

Schoonmaak in de zorg vraagt een andere, gespecialiseerde aanpak met werkprogramma dan bijvoorbeeld een kantoor of een VVE. Onze getrainde en opgeleide medewerkers weten wat er van hen wordt verwacht, als het gaat om het borgen van de kwaliteit en beleving.

Vesto werkt specifiek aan hygiëne en beleving. U bent verzekerd van vaste gezichten en goed functionerende, geborgde werkprogramma's.Graag maken wij tijd voor u om van gedachten te wisselen over de optimale aanpak van de dienstverlening.

Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezond, veilig, helder en frisse verblijfsomgeving

De essentie van hygiëne is realiteit. Schoonmaak uitbesteden is niet langer een luxe artikel, maar noodzakelijk in veel gevallen voor continuïteit van de bedrijfsvoering van uw organisatie.

Lees Meer

Regulier schoonmaakonderhoud

Vesto biedt een facilitair dienstenpakket en bedrijfsdiensten, wat meer omvat dan alleen het reguliere schoonmaakonderhoud van uw bedrijf, (zorg)praktijk, VVE, winkel of kantoorgebouw.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: de gevel en de entree. Daarnaast hebben weersinvloeden uitwerking op kozijnen en het glas. U kunt het met een gerust hart overlaten aan de gediplomeerde specialisten als de glazenwassers en gevelreinigers van Vesto.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Regelmatig specialistisch onderhoud zorgt voor langere levensduur afwerkmaterialen en betere hygiënische omstandigheden. Het reguliere schoonmaakonderhoud wordt eenvoudiger en verbeterd de uitstraling van uw object. Schoonmaakonderhoud bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak handelingen.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer