Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Zorg

We leven in een hectische tijd. Vooral voor u in de zorg, heeft het Covid-19 virus grote impact. Wij staan aan uw zijde. Want optimale hygiëne is nu letterlijk van levensbelang!

U kunt zich volledig richten op de zorgprocessen, dan zorgen wij er voor dat uw patiënten, bezoekers en medewerkers zich veilig voelen, omdat alles fris en sprankelend schoon is volgens de hoogste hygiëne-normen.

Door onze jarenlange ervaring in de zorg bij praktijken en klinieken, hebben we veel deskundigheid opgebouwd. Daar heeft u voordeel van. We onderzoeken, testen en ontwikkelen innovaties. Scheiden de zin van de onzin. We scholen ook zelf onze medewerkers en geven hen -meer dan gemiddeld- eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Met resultaat. U zult steeds vaste gezichten zien, want we hebben weinig verloop of uitval.

Maar we doen méér. Zelf, of met onze partners. Handdesinfectiezuilen, voorraadbeheer van sanitaire materialen, afval afvoeren, vloeronderhoud, glas- en gevelreiniging. Alles kan. En meer

Zoals gezegd, we staan aan uw zijde!

We komen graag bij u langs om kennis te maken.

Premium schoonmaak met zorg. U wilt uw bezoekers een vertrouwd en veilig gevoel geven en u let sterk op de hygiëne. Vooral nu. Voor zorgpraktijken is hygiëne een belangrijke basis voorwaarde voor het dagelijks kunnen functioneren.

Schoonmaak in de zorg vraagt een andere, gespecialiseerde aanpak met werkprogramma dan bijvoorbeeld een kantoor of een VVE. Onze getrainde en opgeleide medewerkers weten wat er van hen wordt verwacht, als het gaat om het borgen van de kwaliteit en beleving.

Vesto werkt specifiek aan hygiëne en beleving. U bent verzekerd van vaste gezichten en goed functionerende, geborgde werkprogramma's.Graag maken wij tijd voor u om van gedachten te wisselen over de optimale aanpak van de dienstverlening.