Medische Zorg

Medische Zorg

Wij zorgen ervoor dat uw patiënten, bezoekers en medewerkers zich veilig voelen, omdat alles fris en sprankelend schoon is, volgens de hoogste hygiëne normen.

Optimale hygiëne voor zorginstellingen

In de dynamische wereld van de gezondheidszorg is een hygiënische omgeving van levensbelang. Wij begrijpen de unieke behoeften van zorginstellingen, zoals ziekenhuizen, verpleegtehuizen, woongroepen, klinieken en huisartsen. Vesto biedt hoogwaardige schoonmaakdiensten voor de zorgsector die verder gaan dan het traditionele aanbod.

Met ons als partner kunt u zich volledig richten op de zorgprocessen. Wij zorgen ervoor dat uw patiënten, bezoekers en medewerkers zich veilig voelen, omdat alles fris en sprankelend schoon is. Uiteraard volgens de hoogste hygiëne normen.

Schoonmaken in de zorg is maatwerk

Elke zorginstelling heeft zijn eigen unieke vereisten als het gaat om de schoonmaak. Wij begrijpen dat een standaardaanpak niet voldoende is. Om die reden bieden we aangepaste schoonmaakprogramma's die specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw instelling.

Onze schoonmaak professionals zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar begrijpen ook de gevoeligheden en protocollen die gepaard gaan met schoonmaken in een zorginstelling. Onze medewerkers zorgen voor een optimale reiniging zonder de medische ingrepen of behandelingen te verstoren.

Innovatieve technologie en veilige reinigingsmiddelen

Door onze jarenlange ervaring in de zorg bij praktijken en klinieken, hebben we veel deskundigheid opgebouwd. Daar heeft u voordeel van! We onderzoeken, testen en ontwikkelen innovaties. Scheiden de zin van de onzin.

We scholen zelf onze medewerkers en geven hen veel eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Dit heeft resultaat! Bij ons ziet u niet alleen deskundigheid, maar ook vaste gezichten, want we hebben weinig verloop of uitval. Dit is fijn, want als schoonmaakmedewerkers zijn we onderdeel van uw bedrijf. Zo zien, voelen en ervaren we wat er nodig is voor de meest optimale leef- en werkomgeving.

Bij onze werkzaamheden gebruiken we uiteraard enkel veilige reinigingsproducten, zodat de gezondheid van patiënten, personeel en bezoekers gewaarborgd blijft.

Het resultaat voor u? Een hygiënisch schoon pand en een veilige omgeving voor personeel, bezoekers en patiënten. 

En, we doen méér. Zelf én met onze partners. Handdesinfectiezuilen, voorraadbeheer van sanitaire materialen, afvalmanagement, vloeronderhoud, glas- en gevelreiniging. Alles is mogelijk.

Met onze schoonmaak diensten diensten gaan wij een stap verder dan u als opdrachtgever verwacht. Zorg, kwaliteit en op maat gemaakte schoonmaakprogramma's. Zou u willen weten of de schoonmaak bij u beter kan? We komen graag een keer kijken en een gratis check doen.

We kijken graag samen met u welk pakket het meest optimaal is. Zo heeft u alles geregeld op één plek. Wel zo efficiënt.

Facilitaire diensten

 • Verzorgen lunch
 • Beheer en onderhoud koffieautomaten
 • Beheer en onderhoud snoepautomaten
 • Afvalmanagement
 • Leveren en bevoorraden van sanitaire materialen
 • Leveren en bevoorraden van handdesinfectiezuilen, pompjes en dispensers
 • Doe-het-zelf schoonmaakpakket (deurklinken, behandelstoelen, etc.)
 • Verzorgen beplanting binnen
 • Hovenierswerk, onderhoud parkeerplaats


Overige schoonmaak diensten

 • Flexibele extra schoonmaakbeurten
 • Intensieve reiniging van toetsenbord en telefoon
 • Stoom-ultra-diepte reiniging van uw sanitair
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Schoonmaken raambekleding binnen
 • Licht technisch onderhoud
 • Onderhoud vloeren

Direct contact

Benieuwd naar onze dienstverlening? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

De kern activiteit van Vesto is schoonmaakonderhoud. Maar we kijken ook graag samen verder. Een totaalpakket facilitaire diensten met één aanspreekpunt en de kwaliteit van Vesto zoals u van ons gewend bent.

Medische Zorg

Medische Zorg

Meer Informatie
Showroom & Winkel

Showroom & Winkel

Meer Informatie
Kantoor

Kantoor

Meer Informatie
VVE & Vastgoed

VVE & Vastgoed

Meer Informatie
Industrie

Industrie

Meer Informatie

Vanuit onze vestiging in Beverwijk bedienen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week opdrachtgevers in de provincies Noord- en Zuid Holland.

Alkmaar
Amsterdam
Beverwijk
Den Haag
Haarlem
Leiden
Rotterdam
LOSKVSR SchoonmaakSchoonmakend NederlandCode Verantwoordelijk Marktgedrag