Facilitaire Diensten

Facilitaire Diensten

Facilitaire dienstverlening gaat verder dan een schone vloer, bureau, toilet of een frisse pantry. Het gaat om het creëren van een prettige werk- en leefomgeving en de totaalbeleving van een gebouw.

Volledige ontzegging met onze gecombineerde schoonmaak- en facilitaire diensten

Een fijne werk- en leefomgeving vereist meer dan alleen een goede schoonmaak. Het gaat om een totaalbeleving voor uw klanten, bezoekers en medewerkers. Van een schoon en gastvrij entree tot goede koffie en lunch. Daarom bieden wij als schoonmaakbedrijf ook een uitgebreid scala aan facilitaire diensten om uw bedrijf te ondersteunen. Onze facilitaire diensten bieden wij aan in samenwerking met onze ketenpartners.

Vesto staat bekend om het leveren van hoogwaardige schoonmaak diensten, uitgevoerd door goed opgeleid personeel. Zorg en kwaliteit staan bij ons voorop!

Wij leveren schoonmaak diensten voor diverse gebouwen en sectoren, zoals kantoren, wooncomplexen, retail, zorg en de industrie. U kunt bij ons terecht voor specialistische schoonmaak diensten, facilitaire diensten, maar uiteraard ook voor de reguliere en dagelijkse schoonmaak.

Facilitaire diensten

Facilitaire dienstverlening gaat verder dan een schone vloer, bureau, toilet of een frisse pantry. Het gaat om het creëren van een prettige werk- en leefomgeving en de totaalbeleving van een gebouw. Wij kunnen dit voor u realiseren. 

Denk hierbij aan het verzorgen van de lunch, het onderhouden van snoep- en koffieautomaten, afvalmanagement, het bijvullen van (sanitaire)middelen, een klussendienst of zelfs een hospitality service. Binnen onze hospitality service kunnen wij een gastvrouw of -heer aanbieden bij evenementen. Deze medewerker kan bijvoorbeeld koffie en lunch serveren, de toiletten bijhouden en storend vuil direct verwijderen.

Vergeet ook uw buitenruimte en groenvoorziening niet. Wij hebben een hoveniersdienst voor uw beplanting binnen en buiten en onderhouden de parkeerplekken, terras of tuin. Ook een klussendienst behoort tot de mogelijkheden voor klein technisch onderhoud en reparaties.

De alles-in-één oplossing

Door te kiezen voor Vesto krijgt u toegang tot een alles-in-één oplossing voor al uw behoeften. Of het nu gaat om het schoonmaken van uw kantoorruimtes, het onderhouden van de koffieautomaten, het verzorgen van de lunch of het specialistisch reinigen van uw gevel, wij zorgen voor een naadloze integratie van alle benodigde diensten. Dit betekent minder gedoe voor u als klant, met één enkel aanspreekpunt voor al uw eisen en wensen.

Efficiënt en kostenbesparend

Het bundelen van schoonmaak- en facilitaire diensten kan leiden tot een aanzienlijke efficiëntie en kostenbesparing. In plaats van meerdere leveranciers te moeten beheren, kunt u vertrouwen op één betrouwbare partner.

Door alle schoonmaak- en facilitaire diensten in één hand te houden zorgen we voor samenhang in de processen, planningen en taken. Wij zorgen voor samenhang en afstemming onderling. Dit resulteert in een efficiënte en effectieve aanpak.

Wij geven u graag ruime keuze in al onze schoonmaak diensten, zodat er altijd een pakket is dat perfect bij u past. Met onze schoonmaak diensten diensten gaan wij een stap verder dan u als opdrachtgever verwacht. Zorg, kwaliteit en op maat gemaakte schoonmaakprogramma's. Zou u willen weten of de schoonmaak bij u beter kan? We komen graag een keer kijken en een gratis check doen.

We kijken graag samen met u welk pakket het meest optimaal is. Zo heeft u alles geregeld op één plek. Wel zo efficiënt.

Direct contact

Benieuwd naar onze dienstverlening? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

De kern activiteit van Vesto is schoonmaakonderhoud. Maar we kijken ook graag samen verder. Een totaalpakket facilitaire diensten met één aanspreekpunt en de kwaliteit van Vesto zoals u van ons gewend bent.

Medische Zorg

Medische Zorg

Meer Informatie
Showroom & Winkel

Showroom & Winkel

Meer Informatie
Kantoor

Kantoor

Meer Informatie
VVE & Vastgoed

VVE & Vastgoed

Meer Informatie
Industrie

Industrie

Meer Informatie

Vanuit onze vestiging in Beverwijk bedienen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week opdrachtgevers in de provincies Noord- en Zuid Holland.

Alkmaar
Amsterdam
Beverwijk
Den Haag
Haarlem
Leiden
Rotterdam
LOSKVSR SchoonmaakSchoonmakend NederlandCode Verantwoordelijk Marktgedrag